• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

****************Bydgoszcz ReAkTyWaCjA ***************

• Starter tematu Starter tematu Melanie
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
to dam wam temat do komentarzy ;-)
pierwsza foto-sesja mojej Viki :biggrin2:

Zobacz załącznik 320609Zobacz załącznik 320610Zobacz załącznik 320611Zobacz załącznik 320612Zobacz załącznik 320613

pencil.png

Helołłłłłłłłł!!!

Vikiigus świetna Vikusia :-)....kiedy moje były takie małe :szok:...jak tak patrze to tez chce takie malenstwo tylko mam problem z dawca ;-):-D bo jak wspominam mojemu ze bym chciala jeszcze jedna coreczke to sie na mnie patrzy i pyta czy do lekarza nie musze isc :-D...
...a jesli chodzi o lekarza to dopielam na ostatni guzik zabieg migdalka,nawet udalo sie wcisnac wczesniej bo na 21 lutego a 10 dni przed zrobia jej badania takze jest ok,lzej na sercu....usuną migdal, przebija blony i usuną plyn bo niestety drenow nie zakladaja-tylko w dzieciecym.Teraz tylko modlic sie zeby sie nie rozchorowala bo to jednak ponad 3tyg .czekania...

Super wieści kasiulka. Teraz tylko w zdrowiu doczekać terminu. I co znowu poniedziałek a do weekendu tak długo :( Dobrze że chociaż dni już coraz dłuższe to po pracy można spokojnie za jasnego bryknąć i dzieciaki dotlenić

Vikigus..... cudna pociecha!!!

Kasiulka super, że sie udało tak szybko! Trzymam kciuki za zdrówko!

Martyna własnie chrypi od wczoraj a jutro impreza w przedszkolu dla dziadków a po niej wszyscy do nas na rosołek przyjadą bo dostałam wolne :-)

reklama
Hej!

Arabella,synek-rodzynek i trzy siory,suuuuperrrr!!! Trzymam kciuki za Tomeczka :-)!

Ja zaraz lece na szczepienia z Matim...potem szybkie zakupy, zrobie obiadek i odpoczywam ;-)...

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry