• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

****************Bydgoszcz ReAkTyWaCjA ***************

• Starter tematu Starter tematu Melanie
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
Ulalala,sie laseczki rozpisaly ;-)...
...glowa nadal pobolewa,nie siegam po mocniejsze tabsy,daje jeszcze rade z tym bolem...
...a tak z innej beczki to mlodemu po wczorajszym szczepieniu zrobil sie odczyn,nigdy czegos takiego nie mial,spuchniete,czerwone,gorace-posmarowalam mu fenistil zelem co dostal na pokrzywke,moze mu troszke pomoze.

Ide jeszcze umyc glowke i chyba pod kolderke wskocze...maly spi juz od godziny a Wika siedzi na lozku i kombinuje co by tu zbroic ;-)...

Do juterka!
Paaaaaaaaa!

Hej!

Dzieki Madziara,mam altacet to posmaruje na zmiane z fenistilem.

Dzisiaj mam lepsze samopoczucie,bol glowy prawie zniknal,ciekawe na jak dlugo.
A pogoda nadal do d...
Wyskocze chyba popoludniu do tesciowki,troche sie dzieciaki przewietrza bo juz drugi dzien w domu siedza.

Milegoooooo :-)

Witajcie!

Jestem ostatnio tak jak pogoda, znaczy do niczego a teraz mam ochote iśc spać!
Dobrze, że jutro już piątek ale szkoda, że tylko dwa dni wolnego, hehehe....

Kasiulka jak dziś miejsce po szczepieniu?
Dawno temu jak byłam w podstawówce to koleżance po szczepieniu wyskoczyła ogromna "wodna gula", pojechała na pogotowie i powiedzieli, że szczepionka sie nie przyjeła i cała znalazła się pod skórą w tym guzie..... to był dla nas dzieciaczków szok, jak widac duży, że pamietam do dziś.

Miłego popołudnia, lepszej pogody i zdrówka wszystkim życzę!

Kiedy spotkanko :) ?

my kolejne szczepienie mamy za 5 miesiecy, do tej pory zadnych odczynow, zobaczymy jak dalej.

Maly dzisiaj mi caly wieczór strasznie kaszlał, teraz przez sen tez sie meczy, rano do lekarza, zobaczymy co powie ... ehhh

Dobrej nocki :)

Ja juz powoli zaczynam przezywać wyjazd Ewy na ferie. Po raz pierwszy jedzie na obóz sportowy zimą. Dzisiaj już zawiozła bagaże - bo jada bez obciążenia. Bagaże sa zawożone busem. Ciesze się z tego bo spakowałam jej az dwie torby + narty, no ale dwa tygodnie treningów, do tego śnieg, przemoczenie, przepocenie - niestety wiadomo jak to jest z praniem ciuchów przez dzieci :D musi byc zapas ubrań.

reklama
Czesc!

Maly juz dzisiaj lepiej,opuchlizna zeszla,zostala jeszcze mala,czerwona plamka,troche wypukla,ale mam nadzieje ze ze dwa dni i bedzie dobrze.

Mam pytanko,co do szczepionki na zoltaczke przed zabiegiem migdalka,bo przeciez mala byla szczepiona,dzieci sa szczepione po urodzeniu,a ta lekarka prywatnie mi mowila ze musze ja ponownie szczepic-dwa tyg przed zabiegiem,nie wiem czy chciala kase wyludzic czy co,bo ten w szpitalu lekarz mowi ze absolutnie nie ma potrzeby...

Madzira,super Ewka sobie poszaleje na stoku ;-)!!! Jak ja jej zazdroszczę!!!

My niestety juz 3 rok bez szalenstw nartowych ,kurcze zapomne jak sie jezdzi...

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry