Gratulacjony dla Frania. Wyprzedza starsze kolezanki ;D
Zle jest rzadko zagladac bo nie pamietam co kto pisal.
Dodam tylko ze uwielbiam powidla i czarna porzeczke.
Odnosnie fotek
Kariwiw Agata ma rude wlosy. Jak sie urodzila byla to dla nas wielka niespodzianka. Miala miedziane, plomienne. Niestety z kazdym rokiem staja sie coraz mniej rude. Podobno babcia Przemka miala tez rude do 7 lat, a potem kolor sie zmienil i juz nigdy nie powrocil. Agata w czerwcu skonczy 6. Juz ja w grupie innych dzieci nie moge po wloskach rozpoznac

Wrzuce kilka fotek malej Agatki na wspomnienie tych wloskow..Sorki ze tutaj, nie chce mi sie juz skakac na fotosy
Lato 2005

Lato 2004

Pozna jesien 2003

Maj 2003

Zima 2002
Rzadziej ostatnio zagladam bo Agata jest chyba w fazie rozrostu komorek nerwowych - domaga sie zadawania jej zadan typu:dodawanie, odejmowanie i juz sobie radzi do 30, czasem z liczydlem ;D
Uczymy sie tez slowek angielskich bo obecne przedszkole pod tym wzgledem jest tragiczne. Zdecydowalam ze od marca ja wypisze z ang, bo to nie ma sensu. A ona ma zaszczepiony ang z poprzedniego przedszkola i widze jak jej tego brakuje. W ogole jestem zla bo w tym przedszkolu sie cofa, jest do d...W tym tygodniu zapisuje ja do zerowki do szkoly

Takze uwazajcie dziewczyny przy podejmowaniu decyzji o przedszkolu. My od trzylatkow chodzilismy do Jagodki na Lelewela i naprawde polecam to przedszkole. Nie polecam natomiast tego na Osowce.