• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

****************Bydgoszcz ReAkTyWaCjA ***************

• Starter tematu Starter tematu Melanie
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
No my z JJ to normalnie z poglądami jak bliźniaczki:-D. Ale ja nie wiem gdzie są outlety na Gdańskiej. Proszę mnie oświecić.
U nas od 6 trwa wyrób laurek dla Dziadków i ciągły spór o nożyczki klej i inne takie:-p. Co do outletów to jest fajny outlet papierniczy, tak tak takie istnieją, na ulicy Chodkiewicza, kawałek przed As marketem patrząc w stronę Gdańskiej. Ceny są super, a wybór mega duży

reklama
Mucha byłam tam w czwartek kupiłam Tymkowi mały piórnik z Ben10 bo ten jego zajmował mu pól ławki jak to on stwierdził heeh.

Ja się biore za obiadek a potem do babci jadziemy:-D

No właśnie tam jest dużo takich tematycznych rzeczy z bajek a to robi duże wrażenie na dzieciakach:szok:. Ja właśnie skończyłam sprzątać łazienkę i zamierzam zabrać się za obiad. Ale przeżyłam szok w mięsnym że tak wszystko podrożało normalnie aż się przeraziłam. Chyba trzeba się na zupy przestawić

mucha na Gadńskiej jest outlet Vero Mody.....w pobliżu fryzjera Zaręby.....ale wiesz ja od 5 m-cy raczej tam nie chadzam więc może nie ma już :cool2: Lubię go bo zawsze można jeansy ONLY upolować albo inne cudeńka.....

Dzięki laski za oświecenie matki 2-ki dzieci w sprawie wielorazówek hehehe :-D

Moi na szczęście zupolubni....raz w tygodniu zawsze jest.

Sobota i w końcu czas aby usiąść :-)
Rozpisalyście się, ale fajnie!!!
Ja już nie pieluchowa i nie wiedziałam o takich udach wielorazowych!

Znacie i polecacie jakieś♠ piekne miejsce w Bieszczadach? Spokój cisza i górki do spacerowania???
Jeszcze mnie tam nie widzieli i musze chyba to zmienić, ale nie mam pojęcia gdzie jechać :no:
Od kilku dni szperam w necie ale to mało daje!

a my dzisiaj zaliczylismy chirurgie dzieciecą ;( zajebiste imieniny i dzien babci ... maly sie rozpedzil i czolem walnal w kaloryfer zebrowy ... czolo rociete, uprosilismy chirurga by go nie zszywal, zalozyl mu plastry sciagajace a teraz musimy pilnowac by mlody ich nie odklejal ...
myslalam ze zawalu dostane pierwszy raz w zyciu widzialam jak krew tryska doslownie !! kilka sekund a maly mial zalane oczy i buzie az sie dlawil ... wygladało to makabrycznie... dzieki Bogu szybko bylismy w szpitalu i tam o dziwo bardzo dobrze i szybko nas potraktowali ... 20 min i byliśmy spowrotem w domu ... za tydzien do sciagniecia tych plastrow (o ile dotrwaja przy tym szatanku)

wielo sa super bo zaoszczedza sie na nich a nie to co na pampersach :D

ja lubie lupy jak sa za 4-2zł wchodze i lece wzdloz wieszaka wyciagam co mi wpadnie w oko, potem ide do przebieralni obczajam co faktycznie jest potrzebne a co nie (nie przzymiezam ich - tego akurat nie lubie) ubieram w domu po praniu:D
bywa ze z czyms nie trafie ale jak wydam 2lub 4 zł to mi nie jest szkoda:D

Aga az mnie zmroziło;(((((((straszne ,nie wyobrazam sobie mojej reakcji:szok:Biedny:-(

Iza mojego taty przyjaciel ma domek w Bieszczadach zna je jak własna kieszen;)

reklama
Aga,biedny Adas;(...a nie jest na tyle otwarte i szerokie ze trzeba bylo jednak zszyc???Zeby blizny nie mial;(...pamietam jak Wiki byla mniejsza i potknela sie o swoje buty i centralnie w rog lozka,tez sie lało...jak se przypomne az mnie wstrzasa;(...

Ale pogoda piekna,nie wiem co juz ze soba robic...

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry