• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

****************Bydgoszcz ReAkTyWaCjA ***************

• Starter tematu Starter tematu Melanie
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
wielorazowe pieluchy - spora część firmowek jest w Chinach produkowana, a te wychodziły mega tanio i zamawiałam większą ilość jeszcze dla osób z chustoforum, więc się bardzo opłacały. a jak nie zwrócą mi tych opłat celnych to cena wyrówna się z dostępnymi na naszym allegro :/

Kupując mieli inną sytuację, no a teraz się skomplikowało i biedny psiak się męczy, a oni z nim. Więc pilnie szukają mu nowego domu.
Anka juz ogłoszenie poszło w obieg;)

reklama
Anka - sprzedaj je jak masz mozliwosc i zrob sama:) tym bardziej ze sie juz udało :)

Sali - polar jest na poliestrze - ale "dobry" polar jest robiony na polyestrze pierwotny,m a chinole uzywaja wtornie z butelek plastikowych, przy jego wytapianiu wytwarza sie (antymon) cy jakos tak ktory jest bardzo szkodliwy :)
ale pomądrowałam... bynajmniej chodzi mi o to ze kupujac chinszczyzne nigy nie wiemy co w niej jest :D
kiedys sama lubialam chinskie sklepy bo byla/ sa tanie ale od jakiegos czzasu jak slucham co w czym sie znajduje unikam:)

wole naszą polszczyzne hihi ;/

Anka - sprzedaj je jak masz mozliwosc i zrob sama:) tym bardziej ze sie juz udało :)

Sali - polar jest na poliestrze - ale "dobry" polar jest robiony na polyestrze pierwotny,m a chinole uzywaja wtornie z butelek plastikowych, przy jego wytapianiu wytwarza sie (antymon) cy jakos tak ktory jest bardzo szkodliwy :)
ale pomądrowałam... bynajmniej chodzi mi o to ze kupujac chinszczyzne nigy nie wiemy co w niej jest :D
kiedys sama lubialam chinskie sklepy bo byla/ sa tanie ale od jakiegos czzasu jak slucham co w czym sie znajduje unikam:)

wole naszą polszczyzne hihi ;/

Ja tam w chinskich sklepów nienawidze ,ten smród i ceny z kosmosu za szajs.
Polskie zadko mozna dostac a jak juz to tez ceny z kosmosu...ja tam stawiam na lumpeksy;)
Teraz made in china prawie wszystko jest...

Choc zauważyłam ze w naszych sieciówkach ciuchy są produkowane w Chnach ,a jak kupie w lumpie cos z sieciówki to albo Rumunia , Turcja itp.

Olala jakie tematy tu się wywiązały. Co do cła to faktycznie czasem doliczają opłatę celną, a czasem nie.Nam się to też zdarzyło i musieliśmy dopłacić:sorry:. Ja jakaś połamana jestem chyba mnie choroba bierze, a mój synuś kochany w przedszkolu powiedział że jego mama piecze najlepsze rogaliki i na dzień babci upieczemy. Zgadnijcie co będę za chwilkę robić:angry:

no właśnie jeśli chodzi o lupmy- miałam u siebie pod blokiem z dziecięcymi ubraniami ale od 2 miesięcy nic ciekawego i nowego nie mają. Znacie może jakiś z dziecięcym( dziewczęcym) asortymentem na wyżynach lub kapach?? :-)

Na przeciwko Kauflanda na wojska polskiego tyle, że po drugiej stronie ulicy, mają wycenione, ale bywają bardzo fajne ;) Sieciówka jak pisała sali jest jak zejdziesz z kładki dla pieszych w stronę rynku, no i koło rynku na Kapach jest kilka, więc jest gdzie szukać ;)

reklama
Ja kupuje dla siebie i Ewy w Butiku, dla męza na rynku na pl. Piastowskim - bo on jak to facet nie lubi łazic po sklepach, a tam mamy już jedno stałe miejsce :d Dla dzieci ostatnio dostaje rzeczy od znajomych. A jeśli chodzi o ciuchland to mam swój ulubiony na Jurasza.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry