• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

****************Bydgoszcz ReAkTyWaCjA ***************

• Starter tematu Starter tematu Melanie
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Ja sobie tez chwale lumpik WERONA,na Sklodowskiej blizej Łęczyckiej,same markowe,dla dzieciakow rewelacja,tyle ze na wage i w poniedzialki 57zl im dalej tygodnia tym taniej(wiadomo haha) ale jak sie juz pojdzie w srode to wszystko przebrane ale i tak cos sie zawsze znajdzie;)

A nas wczoraj zaskoczyla mila niespodzianka,kiedys bralysmy udzial w konkursie na stronie Catoon Network i dotstalismy cudaczka-spiewaczka,haha ale byla radosc dzieciakow...pierwszy raz cos wygralam...teraz zaczynam w totka grac chociaz jeden zaklad na chybil trafil(kumpela ostatio trafila 5,dostala 7tys,szok)...a wczoraj mialam jedno trafione a cztery nr obok;( ale nie poddaje sie...kto nie gra ten nie ma;)..

Dobra,zbieram sie po Wiki a potem skonczyc obiad i odpoczywanko...jesli mozna to nazwac odpoczywaniem;)

reklama
A mnie lumpki jakoś nie pociągają. Ja nie lubię się w tych ciuchach grzebać. Byłam parę razy i nigdy nic nie znalazłam więc się zniechęciłam. Uwielbiam za to outlety. W Gdansku w godzinę potrafię się ubrać od a do zet nie wydając fortuny. No i tam jest mój ukochany Benetton.

Witam weekendowo!

Oderwałam się w końcu od skoków bo razem z Martyną mocno kciuki zaciskałysmy za Kamila i udało się bo wygrał :-)

Tez mam pecha co do lumpków bo nie umię tam nic znaleść :wściekła/y: ostatnio prawie tam juz nawet nie chodze bo nie mam kiedy a szkoda !

Naprawde nie ma chętnych na babskie pogaduszki???? Od roku nie było spotkania, co z Wami :-p

na kapach za hermesem jest KUBUS typowo dzieciecy i ceny fajne, a dla siebie uwielbiam ta sieciowke kolo kładki :D

a ja za tydzien jade do wawy na szkolenie:) 3 dni bez adasia, pierwsza rozłąka... nie wiem jak to przezyje ...

spotkanie - jestem za:D

sprzedalam auto dzisiaj :D nacieszylam sie cale pol roku hehe teraz szukam nastepnego :D

Aga podstawa takiej rozłąki to dobrze zorganizowany czas, żeby nie mieć czasu tęsknić, to będzie dobrze ;) a z tymi autami to faktycznie szalejesz :P zazdroszczę!

SPOTKANIE!!! SPOTKANIE!!!

Ja po lumpach ostatnio chodzę głównie za materiałami do szycia, ale czasem tez coś przypadkiem mi w oko wpadnie (ostatnio poszłam ze znajomym do towarzystwa, a kupiłam kieckę do pracy i super spódniczkę na codzień i wyjścia ;) ) A wczoraj byłam w naszym UC i trafiłam na fajnych ludzi, że nawet ustawy mi podrukowali żebym wiedziała jak się odwoływać od tego cła, więc pismo napisałam i już poszło, teraz tylko czekam na wyrok.

agniecha-bebecha ja jak już lumpuję to w tym koło kładki przy rynku. Tej samej sieci jest na bartodziejach koło Balatonu. Ale nie zawsze coś wyhaczę ....mam wrażenie że dla dziewczynek więcej jest.

Sobie raczej nic w lumpie znaleźć nie mogę, bo moje gabaryty nijak się mają do Pań z Wysp :baffled: Za to lubię outlety w Gadńsku, u nas na Gdańskiej no i wyprzedaże.

anka a toś mnie 'zabiła' z tymi pieluchami :szok: dla mnie wielorazowe to tetra a to się okazuje, ze jakieś inne są ;-)

Anka - powidzenia z UC :)

Ja mam szkolenie wiec od rana do wieczora jestem zajeta a wieczorem nadrabiam spotkania towarzyskie ze znajomymi i rodziną:) mimo to obawiam sie :D Adas bedzie 1,5 dnia u mojej mamy potem z M wiec tez atrakcji mu nie brakuje, ale wiadomo - pierwsze rozstanie to mega stres:D

JJ - ja akurat typowo wyspiarskie gabaryty posiadam hihi dlatego ciezko jest mi cos znaleźć w normalnych sklepach bo tam max do 42 rozmiaru maja ;( a w lumpie zawsze cos sie wypatrzy :D

2602_img2f2_d840fbdb6f0164497660af1e37cf62dd.jpgwielorazówka:D

reklama
Ja w lumpie rzadko coś dla siebie kupuję choć gabaryty iście wyspiarskie mam :laugh2: dla Majki czasem coś kupię bo można czasem jakiś skarb upolować. Nie lubię jednak lumpów gdzie trzeba grzebać,że tak powiem, jakoś wolę te wiszące ;-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry