• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

****************Bydgoszcz ReAkTyWaCjA ***************

• Starter tematu Starter tematu Melanie
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
JJ - ano nie wiedzialam, dolaczylam tu calkiem niedawno, a nie cofalam sie jakos bardzo, wiec listy nie widzialam ;D ;D ;D
Asioczek - i co ja pocieszasz :P mi sie ostatnie miesiace cholernie dluzyly i za pierwszym i za drugim razem :P hehehe :)
Natalya - ja tez juz chce wakacje !!!!

a co do opadniecia brzucha, to mi chyba nie opadl :D :D :D hehehehe - mialam takie ogromny ze nie mialo co opadac, bo niby byl juz nisko, ale gora nadal pod samymi cyckami ;D ;D ;D

reklama
MK od jutra mogę zabrać się za wykańczanie pokoiku maluszka. Do dzisiaj mieliśmy jeszcze widmo nalotu komisji ze spółdzielni i ekipy papudraków, którzy wszystko niszczą co na swojej drodze napotykają.
W tej chwili wietrzymy intensywnie materacyk a ja piorę, piorę i piorę. Teraz jeszcze prasowanie. >:D

zdjęcie zaraz męża zmobilizuje to zrobi i ja wkleję :)

helołek ;)

co do badań genetycznych, to nie mam za wiele do powiedzenia - ale od czego jest net ? ;)
Moja mama załapała się na jakis program i powiedziałą, że mam się udać z nią o umówionej godzinie, w umówioony dzień na pobranie krwi
i tyle wiem o badaniach genetycznych ::)
wiem jeszcze to, że jeśli ja nie mam tego genu, to moje dziecko też go nie ma. Na mojej mamie się zatrzymało.
Teraz będą jeszcze badani mojej mamy rodzice, bracia i ich rodziny.
Na wyniki czekaliśmy około 2 miesiące ::)

witam nową koleżankę asik1980 - 2 lata młodszą ode mnie ;D
a opowiesz nam coś więcej o sobie ? :)

Mkkafe - czy to znaczy, ze mialas problemy z druga ciaza?? wspolczuje. A co do wyjazdu - tak super obrazowo to opisalas, niemalze wyobrazilam sobie rodzinke na plazy o wschodzie slonca, boze ale czad. Naprawde widze ze jestescie ludzie z wyobraznia, bardzo fajne macie pomysły. Do maja juz naprawde niedaleko pociesz sie. Ja mam nadzieje, ze uda sie naszej trojeczce tez w tym roku w koncu wyjechac nad morze, bo zeszle lato spedzalismy w domu, ze wzgledu na Wojtka, ale za to w naszym cudnym ogrodzie...

Kariwiw mialam problemy z zajsciem drugi raz (pierwsza ciaza za pierwszym zlotym strzalem) i na poczatku troche szpitala i lezenie w domu do 16 tc a potem juz brykalam wszedzie ;D

proszszszsz ;D

Ja tez jutro do kina nie ide, bo mam do zrobienia duże zakupy i wolę je od rana załatwić :)

walentynek nie cierpie ale serduszko dla Was mam

1421.jpg

witam z rana w piekny i cieply dzionek :)

Mel - tez nie lubie walentynek za bardzo - jak dla mnie to czysty marketing tych wszystkich ktorzy chca na tym zarobic... poza tym mamy swoje polskie ladne swieta ktorych oczywiscie nie doceniamy - np noc swietojanska !!! no ale my polacy to goopi narod woli wszystko to co z zagranicy :P

my juz po zawiezieniu Wiktorka do przedszkola i po zakupach - siedzimy oczywiscie przy cycu - tzn mloda na nim wisi :)

reklama
mi sie nie podoba to święto nie ze względu na patriotyzm :D
tylko ze względu na to, że głupio tak jakoś, że wszyscy "na gwizdek" przypominają sobie, że kochają :P :P :P :P

wolę bardziej spontaniczne akcje ::) - więc zlewam to świeto, bo to wiocha i tyle :P ;D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry