• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

****************Bydgoszcz ReAkTyWaCjA ***************

• Starter tematu Starter tematu Melanie
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Witaj Asik

Karwiw super wieści. Wiem z jakim niepokojem czeka się na wyniki badań a szczególnie takich. A przyznaj się jeszcze, że synka specjalnie zabrałaś na tak długi spacer, żeby padł i mieć wieczór walentynkowy wolny :)

MK ja do Ciebie się zgłoszę już wkrótce po przepis jak zgubić 8kg :) Na zdjęciach wygładasz bosko. A kolor włosków maej Agatki był super ciekawe jaki jej ostatecznie zostanie.

Mel za Twoją mamę trzymam kciuki.

Natalya ja moja mamę i teściową bardzo lubię, ale mieszkać z nimi bym nie dała rady. Już teraz mam dosyć dobrych rad!! A jak ktoś jeszcze raz powie mi gdzie mam łózeczko postawić to chyba zacznę gryźć.

Według mojej mamy brzuch mi opadł - hmm oglądam go od godziny w lustrze i może faktycznie jest trochę niżej - czyzby ostatnie dni z balastem na brzuchu. Z tego wszystkiego się spakowałam do szpitala, żeby niczego nie zapomniec. Właśnie ładuję baterię w aparacie :)

reklama
Witam nowa bydgoszczanke asik1980 :) Bywaj tu czesto - i pisz kochana pisz, a nie tylko [podgladasz :P hehe

Tak... my juz po spacerku z JJ, bylo baaardzo fajnie, no i spacerek calkiem niezly bo 2,5 godzinny - moja Paulinka po powrocie przez godzine wisiala na cycu ;D ;D ;D
No ale najsmieszniejsze w tym spotkaniu bylo to, ze ja nadal nie wiem jak JJ ma na imie ;D ;D No kurde nie zapytalam no :P

witam nowa mame!!!
ja dzisiaj caly dzien sama...a maly pol dnia przespal bo odsypia nocke...oby dzisiaj w nocy spal bo wykituje...nasz wyjazd do krakowa stanal pod znakiem zapytania bo po dzisiejszej klotni z mam nie wiem czy zostanie z malym:(...JA CHCE WAKACJE!!!!!!!!!:)
palmy.jpg

Asioczek - ja go chcialam troche zmeczyc, zeby dobrze w dzien spal, ale sie przeliczylam - ze zmeczenia nie mogl szybko zasnac, a potem standardowa drzemka. O wieczor sie nie boje, my zawsze mamy wieczory dla siebie ;) - maly zasypia najpozniej o 20:30.
Mnie brzuch jakos nie opadl, na kiedy dokladnie masz termin nie chce mi sie wg ava. liczyc? Bliziutko skoro sie pakujesz. Trzymam kciuki za ciebie i twoja dziewczynke, no i za meza tez of course.

ASIK witam serdecznie.

Natalya - nie obawiasz sie zostawic malego i wyjechac na urlop ??? ??? ja bym takiego malucha chyba nie zostawila, tyle dni bez mamy !?
co ty tam wkleilas dziewczyno?

Z tego co piszecie, to macie trochę "lepiej". Bo Wasze maluchy w większości już są z Wami, a moja Julcia ciągle jeszcze w brzuszku. Pewnie też tak miałyście, ale ja już bym chciała być po... Tzn z Julką w domu  :)

witaj Asik....też sie doczekac nie mogłam  ;D

Asioczku mi tez brzucho opadło na początku wrzesnia i wszyscy mnie poganiali z pakowaniem torby do szpitala....... a urodziłam 6 pażdziernika  :laugh: :laugh: :laugh:

Wanda - no ja myslałam, że ty wiesz jak mam na imie, bo kiedys lista była na forum.....hehe.....uzupełniam formalności - mam na imię Asia.

Natalya - no własnie co to za obrazek?

na tenczas lece asystowac przy kąpieli (tu tata jest szefem ;D )

ok, natalya widze ze poprawilas

MK - przypomnialo mi sie ze napisalas ze na pocz. maja jezdzicie sie kąpać - ale w BAŁTYKU ?? o madre jak morsy! podziwiam i zazdroszcze odwagi.

ten obrazek to moje wakacje(w marzeniach):) ;D ;D ;D ;D ;D
karwiw nie boje sie malego zostawic z moja mama ale tylko z nia wiem ze moge byc wtedy spokojna, a wyjechac chce bardzo bo momentami czuje sie jakbym miala wybuchna, nie bedzie nas okolo 4 dni...bardzo dobrze nam zrobi pare chwil tylko we dwojke, wiem ze jak wyjade bede sie mogla bardziej nacieszyc moim malenstwem, bo wroce wypoczeta i steskniona

Karwiw pozostało mi maks 7 tygodni :) Terminy mam dwa 19 lub 9 marca :) więc powoli juz końcówka.

JJ do 5 marca mam nadzieję dotrwać pozniej mogę rodzić :)

Asik ja jeszcze 2 w 1, ale juz końcowe dni :) Zobaczysz jak ostatnie miesiące szybko mijają.

reklama
Asik witaj i pisz bez skrepowania

Aska mowia ze brzuszek 2 tyg przed sie obniza w pierwszej ciazy. W kolejnej roznie bywa, moj opadl 2 dni przed porodem. Wklej no jeszcze ostatni raz brzuszek, popatrzymy sobie, ocenimy - my specjalistki ;D Wklej fotke lozeczka - jesli masz juz ubrane i kacika/pokoju malenstwa. Nie szalejesz czy po prostu nie chwalisz sie na zdjeciach ze szalejesz...???

natalya na takie wakacjony tez bym pojechala. Jak juz bede pomarszczona i stara to bede podrozowac i napewno na taka wyspe trafie. W kapeluszu z woalka aby uchronic twarz przed sloncem. Bardzo mozliwe ze wlasnie taka na starosc bede  ;D

Kariwiw od kilku lat jezdzimy na pocz maja - w pierwszy dlugi weekend nad Baltyk i rozpoczynamy sezon kapielowy. Dotychczas bylo tak ze jechalismy wieczorem/w nocy i zajezdzalismy ok 3 nad ranem do naszej ukochanej miejscowosci, spalismy w samochodzie i wstawalismy na wschod slonca. Ta miejscowosc to Lubiatowo - dojezdza sie tam do samych wydm, nie ma tam zywej duszy bo to las i dwa osrodki i pieeekna plaza. Kapiemy sie rano - po wschodzie, przed tym jest mala rozgrzewka. Potem grzejemy sie w autku no i jak jest pogoda idziemy na plaze na sniadanko i zostajemy tam caly dzien. Robimy grilka, jest super. Jak jest cieplo - spimy w samochodzie, jak nie - wracamy w nocy do Bydgoszczy. Agata sie oczywiscie nie kapie. Moczy nogi  ;D  W zeszlym roku nie spalismy w samochodzie bo ja bylam w ciazy i dopiero co zaczynalam wierzyc ze uda mi sie urodzic o czasie - wiec wynajelismy domek. No i w tym roku tez wynajmiemy domek. Ale kapac sie bedziemy ;D Ale sie rozpisalam, ale to dlatego ze juz sie nie moge doczekac i bardzo mi brakuje tych wypadow letnich...

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry