• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

****************Bydgoszcz ReAkTyWaCjA ***************

• Starter tematu Starter tematu Melanie
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
Hej sobotnio:-)...

Spac mi nie dadza wrrr...macie cos na spanie dla dzieci hehe?? A ja wczoraj poszlam kulturalnie do bratowej na kawe i tak mi zeszlo do polnocy,sie nasmialam...w domu zasnelam z Wiki bo spac nie mogla a moj M mnie szukal i o 3 do mnie dzwoni gdzie ja jestem a ja w pokoju obok buhaha...jeszcze dostal opr. ze mnie obudzil,usnelo mi sie i o 4.15 jego budzik do pracy wrr no a po 6 dzieciaki...

Iza cwaniaczki:no:

Krolcia,moj M pracuje caly tydzien juz tak od ponad pol roku;/,w tygodniu do pozna a w weekendy 15-16 tez jakby go w ogole nie bylo;/ Wiki go czesciej widuje bo Mati przewaznie spi jak on wraca.

Ale bede miec dzisiaj mega lenia;/

Miłego:-)

Ostatnia edycja:
No zimno,zimno ale dobrze ze nie wieje...za to zaczelo sypac:-)

Krolcia jak Ci na imie??? Wiesz moje to zawsze wstaja max do 7 takze jestem przyzwyczajona tylko dzisiaj mi sie chcialo troszke dluzzzej pospac.

Slyszalyscie cos o tym centrum wspinaczkowym Spider???

reklama
Witam się i ja w ten piękny chłodny dzień. Widzę że wszystkie dzieciaczki wstają wcześnie. Ja tam widzę w tym dobre strony bo jak z nimi wstaje to już po 10 mam wszystko porobione a oni już o 20 są w łóżkach i śpią:-). Olka no w sumie to ja do 6 miesiąca praktycznie we wszystko wchodziłam, a z drugim to brzuch wcześniej wyskoczył, ale do 5 miesiąca koledzy z pracy się nie kapneli

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry