• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

****************Bydgoszcz ReAkTyWaCjA ***************

• Starter tematu Starter tematu Melanie
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Olka nie miałam okazji więc teraz GRATULUJĘ! A wiadomo kogo się spodziewacie?

Kaaasiulka ja myślałam, że to oczywiste po nicku:sorry: he he. Mam na imię Karolina.

Ale syyyypie cały czas! Zasypani jesteśmy! Nikt tu do poniedziałku się nie ruszy, żeby odśnieżyć:no:. A jak w centrum Bydzi? Któraś jest z centrum? Jeśli mogę zapytać to z której części Bydgoszczy jesteście?

Ja mieszkałam przed ślubem w sympatycznym towarzystwie komisariatu Policji i kina Adria:tak:. Tu w Osielsku jestem od ponad 6 lat.

reklama
Czekamy na córunię:-) Ja bym nie ukryła mojego brzuchola hihi, teoretycznie daję radę w większości ubrań, tylko jak wybieram się na spacerek i zakładam więcej "warstw" to kurtka ciężko się zapina :-(
My mieszkamy na Wyżynach i tu też sypieeeee!!!
Zastanawialiśmy się dziś właśnie jak dojazd na naszą działeczkę, czy o te "polne drogi" w Osielsku ktoś dba?

Krolcia a ja myslalam ze nick to król-królowa-królica;PP czy cus hehe,nie nie zartowalam sie domyslalam oczywicie ze Ty Karolcia:-)...ja cale zycie Barodzieje.

Mi w drugiej ciazy tez brzuch szybko "wyszedł" a w pierwszej dlugo dlugo nic.
Zasypane wszystko,wlasnie wrocilismy z gorek,jak tak do jutra bedzie sypalo-a ma-to do kolan bedzie:szok:

Cudnie sypie... kocham taka pogodę, jak przestanie to już mniej :-) Wracając z zakupów obeszłam na około aby dłużej się raczyć śniegiem w takich duzych płatkach! Córcia z tatą spacerowała nad Wisłą i wróciła z mega czerwonymi policzkami jak radzieckie lalki ;-) ale zadowolona bo sesje Monsterce w śniegu zrobiła :-D

W ciązy pracowałam do końca stycznia i w sumie brzucha nie była bardzo widać a Martyna tez majowa, ale potem rosła bez opamiętania!

Oj joj!!! T jak ja będę wyglądała w tym maju, aż strach myśleć :szok:
Ja za taką pogodą nie przepadam, jestem raczej ciepłolubna :-)
A teraz to jestem przerażona tą grypą :-(

Pogoda super dla dzieciaków:tak:, na sanki, spacery itd, ale dla samochodu....masakra. Tu w Osielsku nic nie zrobione na tych polnych drogach.

Oj ja w 9 miesiącu to się snułam strasznie:baffled:, chłopcy duzi byli i brzuch ogromny i przy pierwszym i przy drugim.

Goście byli i poszli. Teraz zostaje sprzątanie bleeeeee

Wlasnie zerkam przez okno i mowie ze ulic nie widac:szok: se wyobrazam co tam u Was.

Rozmawialam z kuzynka,ta z kolei mieszka koncowka Myslecinka juz na gorze calkiem,maja ostatni dom na ulicy i o dziwo jezdzi spychacz i wszystko spycha w ich kierunku,za ich brama wjazdową yyy ciekawa jestem jak tak dalej pojdzie to ich tam zasypie;/...

Krolcia a powiedz mi tak z ciekawosci,bo widze ze Daniel ta sama waga wyjsciowa co moj Mati,ile teraz wazy??

Małżon funduje tosciki-prosto pod sam nos:-):tak::-)

reklama
No moj w sumie w tym wieku wazyl 20kg teraz ma 1,5 roku wiecej i na "diecie" jest;/...zawsze mi mowia ze to przez ta wage "wyjsciowa" a widac jednak ze nie;-) ...no i bebiko go rozepchalo;(...

Noo dobra i sprzataczka hehe,u nas pod blokiem bedzie mial co rano robic,tym bardziej ze to niedziela a na bank go sciagną.

Ale sie najadlam mmm:-) zawsze czyms skusi;-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry