• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

****************Bydgoszcz ReAkTyWaCjA ***************

• Starter tematu Starter tematu Melanie
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Daniel kilka miesięcy na piersi był ale nie wiem czy nie byłby większy gdyby jechał na mm od początku. Pamiętam jaki szok przeżyłam jak był mały, po 6 tygodniach na mm przytył 2 kg:szok:! Kiedy to wcześniej na piersi tył około kilograma w tym samym czasie!

Trzeba dzieci powoli obrobić i do łóżek.:tak:

reklama
Z tą wagą wyjściowa to róznie, koleżanka urodziła miesiąc po mnie dziewczynkę przeszło 4 kg a teraz chudzielec z niej straszny, że się martwi.

Moje dziecko to pewnie około pólnocy zaśnie bo jak można inaczej w ferie, już się zastanawia czy nie zaśpi jutro do kościoła na 12stą :-D

No ja narazie patrze jak Mati sie wyciaga,mam nadzieje ze zacznie tez gubic kg,zobaczymy.

Wiki wlasnie sie przebudzila,standard,sprawdzila czy wszyscy,wszystko na miejscu i poszla dalej spac;-)

Zeby tak moja chciala dluzej czasami pospac,jej to nie robi czy idzie spac o 21 czy o 24 i tak rano wstaje i tak...moje dzieci nie potrzebuja snu hehe

Ide do wyrka...spokojnej nocki zycze:-)

Postanowili się przekonać, co czuje kobieta podczas porodu. Wytrzymali 2 godziny

usmialam sie :D cwaniaki :P szkoda ze tumaczenia nie ma :P

Adam ur sie 4320, teraz ma 2,5 i wazy przwie 19kg a wyglada szczupło :) a je calkiem dobrze :D

Olka - ja tez z wyzyn a ternmin na poczatek kwietnia :) ja wczoraj sobie plaszczyk wiekszy kupilam bo przestalam sie dopinac w swoj "nie ciazowy"

Pogoda - bryyyy nie lubie :P chce maj/czerwiec i dwadziescia pare na plusie :D

przed chwila przeczytalam ze zawalil sie dach nad lodowiskiem na wyzynachh, na szczescie nikomu sie nic nie stalo..

Helołłł:-)

Izka byly kolorowe;-)

Aga,padłam z filmiku:-D...a do maja juz niedaleko;-).

Szczescie naprawde ze nikomu nic sie nie stalo na tym lodowisku...znowu musi dojsc do tragednii zeby zaczeli interweniowac:no:.

My po sniadanku,zara ogarniam i do tesciowki na kawe idziemy

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry