kaaasiulka
Mama 2005 i 2009
No ja ze slodyczy najchetniej schabowy hehe...ooo maz na ducana sie przerzucił?!?
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
... Poczekam jak mąż skończy, wtedy ja sobie zacznę, bo to jednak daje trochę po kosztach.
. Ból zęba:-( i wiercące dziecko dało mi popalić w nocy. Myślałam, że ząb wytrzyma do marca, wpada wtedy dodatkowa gotówka, a tu lipa chyba z tego.... do wypłaty jednak musi wytrzymać, nie damy rady jakbym musiała teraz wydać dwie stówy na dentystę. 

. Jest szczęśliwy, że nareszcie chudnie. Zawsze był pulchny, ale przez ostatnie lata zapuścił się strasznie. On miał już nadwagę któregoś tam stopnia, to nawet dla jego organizmu już było to bardzo nie wskazane
. Marzy mu się zejść jeszcze 10 kg. No niech mu się uda. Trzymam za niego kciuki i wspieram.
. I jakoś wyglądałam, ale ciąże niestety zrobiły swoje. Zostało trochę nadprogramowego tłuszczu i zgubić też jest problem. Po pierwszej ciąży schudłam dopiero na Meridii. Teraz ponieważ już tego nie ma, to mam problem, żeby schudnąć. Nie jem dużo, nigdy nie jadłam dużo, ale widać takie potrzeby ma mój organizm. Żeby mu ograniczyć to bym musiała żyć o jednej kromce chleba chyba