• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

****************Bydgoszcz ReAkTyWaCjA ***************

• Starter tematu Starter tematu Melanie
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Dukan jest efektywny to trzeba oddac, ale nie powinnos ie go stosowac dłużej jak 6miesiecy. z reguły w tym czasie efekt jest osiagalny, ale czasami ludzie chca wiecej, lub w padaja w taki trans jedzenia wysokobialkowych rzeczy ze trzymaja sie tej diety dalej i potem maja spore problemy ze zdrowiem.

Wszystko jest dla ludzi wazne by rozsadek wygral ;)

a ja sie zabralam za zrpobienie torta na dzisiaj i za rogaliki :D rogaliki robie pierwszy raz i mam nadzieje ze wyjda:D

reklama
Moja koleżanka stosowała hmm nie wiem czy to jest "oficjalna" nazwa ale jakąś "dietę kapuścianą", muszę powiedzieć, że fajnie z kilogramów zjechała, i z tego co mówiła to menu nie było aż takie złe :-)

Wiecie co ja myślę że każdy musi sam znaleźdż sposób na siebie i swój organizm. Do diety trzeba się przekonać bo tylko wtedy się w niej wytrwa. Jedni będą zjadać tylko warzywa inni wszystko tylko w małych porcjach itp. Ale jak się nie będzie miało do tego przekonania to nic z tego nie będzie.
A teraz idę:-D zjeść

O! I podpiszę się rękami i nogami pod tym co Mucha napisała. Trzeba trafić na tą dla siebie i tyle:tak:

Mały śpi, obiad przygotowany, tylko wstawić trzeba.

Agnieszka a ten tort to z jakieś konkretnej okazji czy po prostu chcice masz:-p;-):-D

Właśnie wpałaszowaliśmy z chłopakami półtora litra kisielku truskawkowego he he. Te moje chłopaki to uwielbiają kisiel jak ja.:-D

Ja jestem roślinnie zakręcona. Zielsko to moje hobby, mój pie.dolec:-p:-D
i tak się pochwalę co to sobie u mnie zaczęło kwitnąć:-)
DSC01171.JPG

Karolcia wiosna u Ciebie.... Śliczniutki.... dawno temu też kupowałam wiecznie kwiaty i książki o nich, bo nie było jeszcze internetu dla ludu ;-) Tu gdzie teraz mieszkam roslinki się za bardzo nie trzymają i nie są takie okazałe jak za czasów szwederowskich. Hoje mam od 20 lat i zero kwiatka a dałam odnóżkę siostrze i kwitła na potęge :-D

Piszecie o tych rogalikach a i widziałam je na FB - czuje nawet ich zapach...... mniam....

Ja w koncu dotarlam do domu...dzien z babciami uwazam za super udany:)...zimnica straszne brrrr...jeszcze weszlam do sklepu po drodze i kupilam zeby jutro nie wychodzic bo ta moje coraz bardziej zasmarkane i kaszlace;/

Aga dzisiaj imieninki :)...jeszcze raz najserdeczniejsze zyczonka;*! a rogaliki cudo az mi pachnialo pod nosem hehe.

Krolcia kwiatek cudenko:))

Ide dzieci do wanny wrzucic,lozka zrobic i sama polezec w piance;)

reklama
Krolcia piękny kwiatek, u nas kiedyś też takie kwitły, tylko tego roku jak wystawiłam cebulki na balkon to zapomniałam o nich i zmarzły :-(
Spokojnego wieczoru, my już pod kocykami przez tv leniu****emy:-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry