• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

****************Bydgoszcz ReAkTyWaCjA ***************

• Starter tematu Starter tematu Melanie
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
rogaliki wyszly baaaardzo dobre :) no i fakt ze robilam pierwszy raz :P
DSC_7533.jpg

Torcik robilam imieninowy :P hehe

krolcia - zazdroszcze u mnie kwiaty padaja bo podlewam raz na miesiac :/

zreszta M poszedl dzisiaj do kwiaciarni i spodobal sie mu kwiat dla mnie w doniczce i pyta babki czy czesto sie go podlewa a babka ze nie, na to M tzn ? a ona 2 razy na tydzien... m sie zasmial to za czesto ... to poprosze ciete roze :P
tak dbam o zielsko ;P
mój stefan (fikus) ostal sie z jednym liściem :P

Hej...
a ja nie wyspana,co za noc;/ dzieicaki na zmiane a to katar a to kaszel,Wiki co godzine chodz sie poloz ze mna bo spac nie moge,ona kaszel a maly smarkaty wrrrr...

Krolcia dzieki a kwiaty czadowe,ogladnelam foty i jestem w szoku...ja mam w jednym i drugim pokoju w doniczce zamie,podlewam jak mi sie przypomni hehe,ogolnie sa super nie trzeba im za duzo czasu poswiecac;)...

Wczoraj jeszcze wieczorem koles wyskoczyl na osiedlu z okna,masakra...samobojca;/

Hejka
Nocka w pełni przespana. Porównując do wczoraj niebo a ziemia:-D

Kasia mówisz o tych na fb? Te kwitnące akurat mi ukradli:-(, w listopadzie teraz:-(. Całe pudło ze wszystkimi cebulami, kolekcja zbierana ponad 15 lat:-(. Teraz mam już nowe, no ale nie w takiej ilości niestety.:-( Małymi kroczkami odbuduje jednak swój zbiór.

Brrrr samobójca masakra jakaś:baffled:! Z drugiej strony co się ludziom dziwić...psycha co poniektórym siada...takie czasy:-(

Agnieszko spóźnione życzonka wobec tego!
A rogaliki wyszły pyyyysznie!:tak:

Tak,tak te foty na Fb czadoooowe;D...ukradli o kurde;/ 15 letnia kolekcja ale strata coo;(...

Dokladnie takie czasy ludzie coraz bardziej slabi...sie wcale nie dziwie,dosc czesto ktos skacze,za czesto;(...

Agnieszka rogaliki mniam mniam wyglądają rewelacyjnie :-)
Co za pogoda buuu, aż nie wiem czy ja dziś chcę gdzieś wychodzić, a zakupy.... w sklepie hihi bo plan miałam pójść do Pawełka i się zaopatrzyć na dziś

Aga męczysz Stefana ;-)

Gdzie na FB te piekne kwiaty? Też chętnie zobaczę :)

Pogoda dzis fajna bo sypie jak przestanie to i mi przestanie się podobać ;) Ubrana na cebutke nawet mrozu nie poczułam jak spacerek z zakupami robiłam.

Ja zeszlam z psem i w kolo bloku i poczulam zimno brrrr...zreszta u mnie to zawsze tak wieje ze za blok sie skrecic nie da;/...
dzwoni bratowa i pyta czy wieje,ja na to ze u nas przeciez zawsze wieje,ona ze snieg u niej pada prosto wiec chyba nie wieje hehe a ja do okna i widze jak zacina od polnocy,sypie bokiem wiec wieje...
Nudy takie dzisiaj jakies sama nie wiem co ze soba zrobic...
Fryty smaze bo sie dzieciom zachcialo:)

reklama
Podlalam Stefana dzisiaj :P haha ale mial sucho .... przypominajcie o tych kwiatach co jakis dzien to mi pomozecie heheh :P

a ja zaprowadzilam i odebralam mlodego z przedszkola:D nie wychodze nigdzie wiecej :P

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry