• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

****************Bydgoszcz ReAkTyWaCjA ***************

• Starter tematu Starter tematu Melanie
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
Ale mgła się u nas zrobiła!

My też zaliczyliśmy przechadzkę.

Mały od godziny już śpi, pewnie jeszcze trochę pociągnie.
Obiad się już wykańcza. Dziś ogórkowa! Dawno nie było zupy i jakoś mnie naszło:tak::-)

No wiecie co taka piękna pogoda a tu smog. Normalnie słonko przygrzało to śnieg się zaczął z dachów zsuwać i piękne sople się porobiły. Moi chłopcy dzisiaj cały dzień oglądali te zjawiska. Potem M był odśnieżać z nimi podjazd bo jak przyjdzie odwilż to się lód zrobi i będzie kiepsko. Ja mam niestety jeszcze zwolnienie :no: A tak ogólnie to oklapła jestem dzisiaj i nie mam weny

I doopa. Do lekarza nie zdążyliśmy. Dziadek dziś odbierał młodego i po przedszkolu zabrał go jeszcze do sklepu.
Trudno. Nie jest źle, najwyżej w poniedziałek podejdziemy.:tak:

Jaaaka mgła!

Hej, Wy do spania a ja dopiero komputer włączyłam :-) pewnie dziś szybko nie pójde spać bo u córci kuzynki są i zabawa dopiero sie zaczyna ;-)

Aga fajnie, że u lekarza dobrze, ale dlaczego dostałas zjobki u stomatologa???

za dawanie dziecku do picia kompocikow i sokow owocowych ... mam go przestawic na wode ...
no i jak byl maly to te nieszczesne herbatki granulowane

Witam.... znowu mnie od netu odłączyli na pół dnia :wściekła/y:

Agnieszka ja Martynie do tej pory wiecznie soczki podaje i zastanawiam się czy dobrze robię, ale co do herbatek granulowanych jakieś uprzedzenie od dziecka mam :-) ważne że ząbki całe u niej!

Izka,Ty nocny marek a my ranne ptaszki;D...jak tam samopoczucie??

Dziękuje dobrze, choc jeszcze w szyjce chrupie :tak: ale dziś zaliczylismy z całą ekipą spacer nad Wisłe i pewnie w smogu... teraz w końcu dziewczyny usnęły to i ja mogę iśc spać!
Zazdroszcze Wam bycia rannym ptaszkiem, zawsze obiecuje sobie iśc szybko spać i wtać razem ze słoneczkiem, ale jak nie muszę to tego i tak nie robię :zawstydzona/y:

Witam sobotnio:)

My wczoraj zaliczylismy znowu Focus,tym razem nie zakupy tylko pokaz znajomych z Fit-Maxu i szkoła tanca Bailamose...szlam od babci z Lesnego i weszlismy "po drodze" na pokazy,fajnie bylo:) stwierdzam ze sie zapisuje na fitnes;) ktoras chetna moze??

Potem wieczor babski;D jak wracalam to tak sypalo pieknie,drzewa biale itp a ja jak balwan hehe no i ta mgla;/

Moje tylko wode pija,od swieta sok wiadomo;)

O 10 Wiki idzie na cwiczenia rozciagajace wlasnie do Fit-Maxu,w sumie mogli by czesniej organizowac takie zajecia dla dzieci.

reklama
Hejka
Arabella nie kuś! Tą wolna chatą! He he:-D

Mąż wczoraj dojechał. Wpadł on a zaraz potem Mateusz z dziadkiem. Akurat ksiądz wychodził od nas he he. W tym roku kolędę przyjęłam sama z Danielem, ale przynajmniej streszczał się ksiądz.:tak:

Ja tak do focusa myślę, żeby wpaść w lutym może, aczkolwiek strasznie nie lubię, ale kuszą mnie piżamki z reserved kids.:rolleyes2:

Oj ja bym chętnie poszła na jakiś fitness. Ale jak w tygodniu sama jestem z dzieciarnią to nie da rady.:-(

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry