kaaasiulka
Mama 2005 i 2009
Karola ale w weekend tez mozna
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

a i blisko domu bym chciała... tak od lat się szykuje :-)
, no i teraz po zmianach musielibyśmy aż do Fordonu jechać.
.On przez całe swoje życie miał antybiotyk ze 4-5 razy.

Agnieszka ja Martynie do tej pory wiecznie soczki podaje i zastanawiam się czy dobrze robię, ale co do herbatek granulowanych jakieś uprzedzenie od dziecka mam :-) ważne że ząbki całe u niej!
Witam sobotnio
My wczoraj zaliczylismy znowu Focus,tym razem nie zakupy tylko pokaz znajomych z Fit-Maxu i szkoła tanca Bailamose...szlam od babci z Lesnego i weszlismy "po drodze" na pokazy,fajnie bylostwierdzam ze sie zapisuje na fitnes
ktoras chetna moze??
Potem wieczor babski;D jak wracalam to tak sypalo pieknie,drzewa biale itp a ja jak balwan hehe no i ta mgla;/
Moje tylko wode pija,od swieta sok wiadomo
O 10 Wiki idzie na cwiczenia rozciagajace wlasnie do Fit-Maxu,w sumie mogli by czesniej organizowac takie zajecia dla dzieci.
To średnio jeden rocznie wychodzi, moja chyba nawet tyle ich nie miała ;-) - odpukać!
Kolejny dzień problemów z netem, jakims cudem otworzyło mi tą strone i poczta działa, reszta nie![]()