• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

****************Bydgoszcz ReAkTyWaCjA ***************

• Starter tematu Starter tematu Melanie
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
Hej... dziś wczesniej do Was zajrzałam :)

Laski się bawią, obiadek gotuje to zasiadłam z kawką i rogalikami - ale nie piekłam ich sama :zawstydzona/y:

Na fitnesa tez bym poszła, tylko czasowo mam problem bo nie znam dnia ani godziny kiedy do pracy będe szła :-D a i blisko domu bym chciała... tak od lat się szykuje :-)

Kasia wiem, że można ale jak pomyślę o tych kolejkach w przychodni weekendowej:dry:, no i teraz po zmianach musielibyśmy aż do Fordonu jechać.

Nie jest źle. Rano dostał Flavamed, po pół godzinie ruszyło go i tak z godzinę odkasływał na mokro, a teraz już jest ok. Słychać jakby niemal już wszystkiego się pozbył dzięki temu. Zobaczymy. O 15 dam mu ostatnią dawkę na dziś i poobserwuję.

Mateusz jest silny. Radzi sobie jego organizm z chorobami. Zazwyczaj syropy wystarczają. On przez całe swoje życie miał antybiotyk ze 4-5 razy:tak:.

Zeby moje tak anty nie brali...Wiki czesto,odpukac od roku nic,moze faktycznie przyszedl ten czas ze sie powoli wychorowuje...za to Mati czerwiec,pazdziernik i teraz styczen anty-zapalenie uszu;(...wczoraj dzwonila do mnie Pani od Gizinskich ze na zabieg Matiego teraz mamy maj 2014 a mielismy listopad 2014 wiec troche do przodu jestesmy tylko ze ja juz i tak nie chce przechodzic raz jeszcze tego samego.Z Wiki bedzie teraz dwa lata po zabiegu,nie dosc ze mam to wszystko przed oczami a nic,doslownie nic sie nie zmienilo,nie pomoglo wcale przeciez a kikut nadal rosnie;(...

O wlasnie Izka a Ty w koncu Martynie nie usunelas migdala???

Nie, nie usuwałyśmy! Lekarz stwierdził, że jak zima będzie bez antybiotyku to by się wstrzymał i tak zrobiliśmy. Może nie jest jeszcze dobrze, ale i nie jest tak aby trzeba było ciąć. Niby do 12 lat może się migdałek zmniejszyć tzn. dziecko rośnie a migdałek nie ;-)

Agnieszka ja Martynie do tej pory wiecznie soczki podaje i zastanawiam się czy dobrze robię, ale co do herbatek granulowanych jakieś uprzedzenie od dziecka mam :-) ważne że ząbki całe u niej!

to dobrze ze ma silne, u nas slabizna straszna, ma dwie dziurki i ubytek w szkliwie na 4 zabkach :/ ale i ja i M mamy zeby kiepskie :/

Witam sobotnio:)

My wczoraj zaliczylismy znowu Focus,tym razem nie zakupy tylko pokaz znajomych z Fit-Maxu i szkoła tanca Bailamose...szlam od babci z Lesnego i weszlismy "po drodze" na pokazy,fajnie bylo:) stwierdzam ze sie zapisuje na fitnes;) ktoras chetna moze??

Potem wieczor babski;D jak wracalam to tak sypalo pieknie,drzewa biale itp a ja jak balwan hehe no i ta mgla;/

Moje tylko wode pija,od swieta sok wiadomo;)

O 10 Wiki idzie na cwiczenia rozciagajace wlasnie do Fit-Maxu,w sumie mogli by czesniej organizowac takie zajecia dla dzieci.

zazdraszczam dnia :D
ja fitnes bede miala od kwietnia przy dwojce:P hehe

To średnio jeden rocznie wychodzi, moja chyba nawet tyle ich nie miała ;-) - odpukać!

Kolejny dzień problemów z netem, jakims cudem otworzyło mi tą strone i poczta działa, reszta nie :no:

u nas raz 3 dni dostawal bo albo mrowka użarła albo piasek wpadl mu do siusiaka jak sie bawil w piaskownicy i zrobil sie stan zapalny, wiec lekarka dala mu antybiotyg by sie nie pogorszylo, a tak mi maly nie choruje odpukac ...

nawet jak poszedl we wrzesniu do przedszkola to chodzi caly czas, dnia nie opuscil i mam nadzieje ze tak juz zostanie.

My tu o zebach rozmawiamy a Wika mnie wola ze myla i cos ja boli u gory,patrze a tam dziurki takie male 3 i 4 gorna...sie nie obedzie bez wizyty;/

Aga,Adas zdrowy chlopak:)

Cisnienie rosnie a moja glowa szaleje;/

Uciekam pod kolderke...milej nocki.

reklama
Mnie własnie głowa przestała boleć....

Ech, te ząbki wiecznie z nimi problem.... my walczymy z ortodontą od prawie roku i jakoś mała poprawa z tym aparatem bo dziecko go unika jak ognia :no:

Co do migdałka to jedna lekarka mówiła, że w wieku kwitnienia też może się z nimi polepszyć, więc trzeba czekać jak jest możliwość.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry