• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

****************Bydgoszcz ReAkTyWaCjA ***************

• Starter tematu Starter tematu Melanie
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Aga,odpoczywaj,lez ile wlezie;) mam przyjechac z szampanem..jezyk mozesz zamoczyc:)

Wrocilam z Focusa,cala i zdrowa,lubie tak pod wieczore bo ludzi wtedy mniej,towaru nie dolozyli w sumie to samo co w weekend widzialam takze jestem niezadowlona...ale spacer mega byl,dobry przed spaniem:)

Spadam do wanny...

reklama
Hej, Wy do spania a ja dopiero komputer włączyłam :-) pewnie dziś szybko nie pójde spać bo u córci kuzynki są i zabawa dopiero sie zaczyna ;-)

Aga fajnie, że u lekarza dobrze, ale dlaczego dostałas zjobki u stomatologa???

Hejka;-)
Kawa mi się robi.:tak:

Aga a co nie tak ze stomatologiem.

Kasia ja mam zamiar pobuszować w marcu, jak będą największe wyprzedaże i młodemu kurtkę na przyszły rok na zimę kupić. Tak w zeszłym roku kupiłam kurtkę za 79 zł przecenioną z 219 w 5-10-15.:tak:

Mam nadzieję, ze w tym roku też uda mi się coś upolować w rozsądnej cenie.

Szkoda, że butów tak się nie da na wyrost kupić:-D

Hej!

Ja wczoraj tez myslalam ze chociaz kurtki kupie a to dooopa,nawet w normlanej cenie nie byli,kilka malutkich rozmiarow,pustki takie ze az;/.
No z butami faktycznie ciezko chociaz ostatnio dla Wiki kupilam i beda jej dobre na przyszly rok ale z malym nie ryzykuje;)
To czekamy do marca:)

A Wiki jeszcze spi,odsypia wczorajsza nocke,jak sie imprezuje to tak sie potem ma hehe...

Karola jak kaszel? Lekarza zaliczasz?

Kaszel lepiej, ale po południu pójdziemy do lekarza.:tak:

Mateuszowi to tak na zmianę noga rośnie, że ja się boję na wyrost kupować. Raz nie przechodzi 3 miesięcy i już są za małe innym razem przedrepta przeszło pół roku. Myśmy kozaki teraz jesienią kupowali już na 35 a poprzednią zimę w 32 jeszcze chodził!:baffled::baffled:

Noo to faktycznie,nie ma co ryzykowac ;)...daj znac co tam potem u lekarza?

Ja sie ogarniam,Wiki wlasnie wstala,zje sniadanie i na zakupy...po obiedzie moze do babci podjedziemy,zobaczymy jak checi;)

Izka,Ty nocny marek a my ranne ptaszki;D...jak tam samopoczucie??

reklama
A u mnie dopiero pobudka :-) taki leniuch jestem, obudziła mnie koleżanka z pracy z informacją, że mam dziś nie wychodzić z domu bo nad Bydgoszczą unosi się smog :-(

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry