• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

****************Bydgoszcz ReAkTyWaCjA ***************

• Starter tematu Starter tematu Melanie
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
Muszka dzieki,na Gdanskiej wiem ze tak rano trzeba sama kiedys jezdzilam;/ ja musze isc prywatnie,to Ty pisalas o Lipkowskiej???
Dzwonilam ale mowia ze mam dzwonic w piatek zeby w poniedzialek miec wizyte po 15stej...

Karola dzieki:-) ale golebia chyba moje wiatry zwialy :-D zapach poczulam dziekuje;-):tak:...

Lete do biedronki...

To zostaje mi tylko Ona...

Mlodziez ogarnieta,wlasnie schowalam im mate do tanczenia po tak napierzaly ze tylko czekalam na babcie z pietra nizej hehe...Mati spi juz od godziny a M przyjechal,sie ogarnal,zjadl trzy kolacje i tez juz kima;)

Ja tez zmykam...milego ogladania;-)

Czaruje zeby wstawic sygnature-swieze foty dzieci-i nie moge;/,jak wstaiam jedno jest ok a chce dodac drugie to mi to wczesniej wstawione znika wrrr

Ostatnia edycja:
Hejka
Dziś młodego dziadek zawiózł do przedszkola. Pokasłuje jeszcze...chyba jutro się wybierzemy do lekarza tak na wszelki wypadek.
Te małe zarazy jak nie musiały rano wstawać to przed 7 na nogach! A dziś budzić musiałam, bo po 7 jeszcze spali!
mad.gif

Hej!

My z mlodym po sniadanku a dziewczyny jeszcze spia,zasnely kolo polnocy,ciekawe jak dlugo by wytrzymaly zebym nie kazala do lozka sie klasc..

U mnie to samo,jak musza nie wstaja a jak nie to po 6 buszuja;-).

A mnie glowa trzeci dzien cmi;/ ale cisnienie wysokie to przy takim ja do tylu chodze;/

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry