• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

****************Bydgoszcz ReAkTyWaCjA ***************

• Starter tematu Starter tematu Melanie
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
no ja nie wiem? ::)
Asioczek my tez planujemy zabrac sie za budowę parterówki ::)
narazie jesczce planów nie mamy :P
nawet ziemi nie mamy - bo nigdzie nam się nie podoba - albo jest za daleko od miasta
albo za blisko sąsiedzi :P....
czasem mi się wydaje, że nawet jakbyśmy mieli siano na budowę to i tak nic z tego, bo nie znajdziemy odpowiedzniego miejsca :(

asioczek mysle ze z ta pania nie bedzie tak zle...nie sprawiala wrazenia zbyt wscibskiej za to jakos bezpieczniej sie poczulam
a tu zdjecia domku:) babka nam je przyslala tylko ze szcczerze mowiac to kiepsko je zrobila i nie wyglada to tak ciekawie jak w rzeczywistosci, meble bedziemy mieli swoje
_582626_n.jpg

_582628_n.jpg

_582635_n.jpg

_582630_n.jpg

_582633_n.jpg

_582654_n.jpg

oczywiscie przemalujemy to jeszcze, pozmieniamy po swojemu i wtedy wkleje fotki...no i zapraszam na parapetowke!!!!

Mel my właśnie mamy problem z wyborem lokalizacji ... A to daleko a to działka nie taka. Z 4 oglądanych każda miała jakieś ale. Przez moment chcielismy kupic jeszcze wieksze mieszkanie, ale chwilowo nam chyba przeszlo. I znowu opcja dom na tapecie. Zobaczymy co z tego wyjdzie.
Śmiejemy sie ze w rzedzie moich rodzicow jest dom do kupienia, ale to raczej zbyt blisko no i ogrodek zbyt maly :)

Natalya domek całkiem fajniutki.

Dzień Dobry Bydgoszczanki ;D ;D ;D

Melanie...Twoje zdjęcie, fryzura i make-up, jak zawsze perfect ;) ;D ::)

Jesli chodzi o opiekunki, to moja przyjaciolka ma pania ktora przyjezdza do niej codziennie spod Koronowa, opiekuje sie
Amelitką w godz. 9.00 do 18.00 oprocz tego robi obiady i sprząta W domku. Za tą przyjemnośc...30zl dziennie.

mówiłaś , że jest tak koło 100 m ? ::)
ile pokoików będziecie mieli ? :)

super masz :), zazdroszczę :) - naprawdę przytulny kącik :)

Witajcie!!!

Mel-super!Powiało wiosną-ja po prośbie do Ciebie-kiedyś-jeszcze w ciąży:-)pisałaś o kosmetyczce od make-up i pokazywałaś supe refekt,mogę prosic o namiary???Z góry dziękuję-te komplementy to nie z tego powodu:-))))

pozdrowienia dla wszystkich!

reklama
Asia Nawrocka
ul Grodzka 6
tel 501 380 686 :)

jak się idzie mostową w kierunku starego rynku, to trzeba iść na prawo
i to jest chyba pierwsza brama po lewej stronie ul Grodzkiej
na domofonie jest napisane:
Joanna i Romana

nie jest tanio ale jest super profi ;D

Nowe wątki

reklama