• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

****************Bydgoszcz ReAkTyWaCjA ***************

• Starter tematu Starter tematu Melanie
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Mago napewno kupie Deltima przedzial 9-36 kg
http://www.allegro.pl/item88230118_deltim_maly_podroznik_5x_super_gratis_.html
sa fajniejsze ale kosztuja 800 zl. Bebe comforty np. Ale ten nam styknie

Wanda moja Agata chodzila do zlobka - cale 2 dni. Serce sie krajalo jak na drugi dzien plakala "mama-nie" i lapki wyciagala a ja musialam isc do pracy. Szlam i ryczalam. Miala 1,5 roku. Jak ja odbieralismy to dziwne - bez zadnej pieluszki i tylek i nogi miala zolte. Maz zwyzywal kobiete i juz nigdy jej tam nie dalismy. Chodzila z Przemkiem przez 3 tygodnie do pracy. Miala kojec i sie bawila. Byla szczesliwa. Jak ktos dzwonil do firmy to sie pytal czy to ta firma - ona zawsze gadula glosna byla ;D

reklama
mkkafe pisze:
Wronka slicznie dziekuje. Jutro podzwonie i popytam o cene mojego faworyta bo wlasnie kolezanka z Kielc mowi ze u nich tansze w sklepie niz na allegro ::)

mk popatrz jeszcze po internetowych sklepikach
oni też mają czasem fajne ceny :)

natalya
- ale fajnie, już mi się grilowy klimacik włączył :D
a mama w jakim rejonie szwederka mieszka?
może łatwiej było by jej sprzedać mieszkanko i kupić małe niż zamienić ? ::)

mago pisze:
Mel - jak zwykle wyglądasz superowo. Aż mnie żal, bo ja nie mam cierpliwości żeby coś sama ze sobą robić i czasu żeby dać komuś coś zrobić, nawet coś doraźnie, więc wyglądam jak miotła na wychodnym :-[

ehe :( i kto w to uwierzy ???
widziałam Cię kilknaście dni temu i wyglądałaś super bombowo, tylko zapomniałam to napisać - a miałam to zrobić ::)
Naprawdę wyglądasz atrakcyjnie i ciekawie w tej nowej fryzurce :)

Mel wlasnie tak zrobilam i znalazlam o 52 zeta tanszy ;D tylko czy bedzie kolor bordowy ::) Bo nam inny nnie bedzie pasil do tapicerki ;D

ale nie ma ramy montazowej :-[

Mk - a do jakiego zlobka ??? Moj Wiktor chodzil do zlobka jak mial 1,5 roku na plac Poznanski i ryczal straszliwie i tez go zabralam... po kilku miesiacach, a wlasciwie to po roku prawie ;D ;D ;D zapisalismy go do zlobka na kapach - kolo 5 LO i tam to normalnie chodzil strasznie chetnie !!!! Mial wtedy faktycznie 2,5 roczku wiec juz luzik, ale bardzo mu sie podobalo, bardzo !!!! i do tej pory jak tamtedy przejezdzamy to pokazuje ze tam sie do zlobka idzie !!!! Nie wiem czy to od wieku zalezy czy od zlobka, ale roznica byla kolosalna !! No i w sumie wg mnie lepiej jak sie dzieciak z innymi dzieciakami chowa - zawsze sie czegos nowego nauczy ;D

reklama
Zlobek na Bartodziejach, Koszalinska chyba...
Pewnie ze w grupie sie dziecko dobrze chowa. W pewnym wieku zadna nawet najlepsza mama nie zastapi dziecku rowiesnikow i zabaw z nimi. Agatka gdy miala 2 latka przeprowadzilismy sie na Osowa Gore i tutaj poszla do Cioci K - tam bylo zawsze kilkoro dzieci i to bylo takie domowe przedszkole. Chodzila tam rok i jako 3 latek poszla do zwyklego przedszkola do najmlodszej grupy.
A od grudnia chodzi do nowego przedszkola i licze dni kiedy bede ja mogla stamtad wypisac. I dlatego od wrzesnia zerowka.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry