• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

****************Bydgoszcz ReAkTyWaCjA ***************

• Starter tematu Starter tematu Melanie
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Mel!Dzięki!
Polecam tę hurtownię na Fordońskiej!Bez niczego 5% zniżki,a obsługa też ok!
Mam do Was pytanie:macie jakąś faworytkę restaurację na chrzciny?Obiad+deser.Planowaliśmy Meluzynę,ale tam mało miejca-będe wdzięczna za pomysły!A co myślicie o"Ogniem i mieczem"????Chciałabym żeby był jakiś taras-ogródek-chrzcimy na pocz.kwietnia i liczę na wiosnę-to będzie mozna zawsze z małą wyjść na krótki spacerek.

pozdrowionka

reklama
irin to moze palacyk w myslecinku??? znajomi tam robili chrzest i byli bardzo zadowoleni, mi osobiscie ogniem i mieczem sie nie podoba, a i w dolce vita tez jest fajnie

W Myslecinku polecam jeszcze Zajazd Soplica - miejsce na spacer jest, jak jest cieplo ogrodek na zewnatrz tez jest, mi jedzenie na imprezach zamknietych smakowalo. No i mam sentyment do tej knajpy bo w niej mialam rozmowe decydujaca o awansie :) Az sie rozmarzylam o pieczarkowej w chlebie ... Chyba małża w sobotę wyciągne na jedzenie.

Z innych miejsc na chrzciny Rzym (osowa - wyjazd z Bydgoszczy)

A Ogniem i Mieczem tez moze byc.

irin pisze:
Mel!Dzięki!
Polecam tę hurtownię na Fordońskiej!Bez niczego 5% zniżki,a obsługa też ok!
Mam do Was pytanie:macie jakąś faworytkę restaurację na chrzciny?Obiad+deser.Planowaliśmy Meluzynę,ale tam mało miejca-będe wdzięczna za pomysły!A co myślicie o"Ogniem i mieczem"????Chciałabym żeby był jakiś taras-ogródek-chrzcimy na pocz.kwietnia i liczę na wiosnę-to będzie mozna zawsze z małą wyjść na krótki spacerek.

pozdrowionka

my imprezowaliśmy w Starym Porcie 13 ale tam ogrodu niet :(

Heja...

Mnie znowu wywiało do fordonu, mężulo jutro w góry wyjeżdża na cały weekend...no i się znowu z Weroniką ewakuowałysmy do moich rodziców...coby nie miec nalotów teściowej "z dołu"... ;D

Ostatnio nie zdążyłam ..więc teraz nadrabiam...Mel fryzurka zaje****a...ja się do fryca statnio wybieram jak sójka za morze...no ale może kiedyś tam dojdę...heheh

Co do fotelików...hhhmmm my mamy Ramatti i jestesmy z niego zadowoleni... ;)....

No co do knajpek...to mówiąc szczerze...chyba ostatnio zacofana pod tym wzgledem jestem...bo tych knajp co wymieniłyście nie znam...no z wyjątkiem Myślęcińskich...i mojej ulubionej Karczmy Rzym.....uwielbiam tam zupke serową...mniam..mniam...aaa no i chlebek ze smaluszkiem..heheh ;)

AAA zapomnialabym...wczoraj byliśmy Z Niską u lekarza...i moja kruszynka waży 8400....w sumie nie dużo...ale podobno w sam raz...chociaż po jej wadze urodzeniowej 4100...to myslałam ,że będzie wiecej ważyć... ;)

hmm uwielbiam ten smalec z karczmy rzym, mam jeszcze troche w lodowce:) jak moj C. zaczal do mnie przyjezdzac to tam mieszkal..oczywiscie ja razem z nim bo u mnie nie bylo wtedy miejsca no i mama musiala sie z nim lepiej poznac a my chcielismy nacieszyc sie kazda chwila bo kawalek drogi do siebie mielismy
:) nawet ostatnio jak tam bylismy to myslelismy zeby zostac na noc zeby sie poczuc jak dawniej no ale oczywiscie malutek w domku czekal ;D...ale sie rozmarzylam....
a jutro znowu do szkoly, mialam jeszcze isc do kosmetyczki ale jednak wczesniej zaczynam zajecia...

reklama
Mel zniżki w Akpolu mam całe 5%  :D .....ale to twoje zaje....krzesełko pewnie kosztuje ponad 500 więc też od razu dostaniesz karte i 5% rabatu.

Irin co do restauracji to polecam ci Chate Myśliwska w Osielsku; dobre jedzenie, obsługa super, z frodonu blisko przez Zamczysko, jest ogródek z atrakcjami dla dzieci..... ja mam do niej sentyment bo tam mieliśmy weselicho....ehhhh, wspomnienia  ;)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry