• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

****************Bydgoszcz ReAkTyWaCjA ***************

• Starter tematu Starter tematu Melanie
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
ech ale ten czas leci co ;) Wiktorek dopiero co byl taki maluski, a juz takie kawal chlopa :)
No i doszlysmy w sumie do takich samych wnioskow :) Gorzej jak trzeba takiego maluszka zostawic...mam nadzieje ze nie bede musiala, bo naprawde nie wiem czy dam rade jakiejs niani zaufac na tyle zeby na caly dzien zostawic mala :(

reklama
Ale sie babeczki rozpisały ;)

MK gdybys chciala cos kupowac w sklepie na Glinkach to ja mam do nich karte rabatowa chyba 5% bez targowania jak sie usmiechniesz to czasami nawet 10%. http://www.artykulydzieciece.pl tutaj masz link do sklepu ceny są tez podane.
Na Milej obsluga super tylko karta nie mozna placic.

Ja wcinam truskawki tak na zapas chyba ;)

Dzień Dobry

Mel no,no,no nieźle wyglądasz po tym fryzjerze....a i twój chop ma ręke do fotek  :)

Natalya domek super....fajnie że bedziecie  na swoim.

Mk ja mam wózek deltima a nie wiedziałam że maja takie foteliki do samochodów.....może dla tego że dotychczas mnie to nie interesowało ? ...jak dobrze że mam was mamuski  ;D

Aśka ja osobiscie ze wszystkich dzieciecych sklepów w Bydzi to nienawidze tego na Glinkach (choć blisko mam  ;)). Tam jak o coś chce kupic a oni tego nie maja to zawsze mówia, że sie psuje albo że ludzie narzekaja....tak było z wózkiem Deltimem a teraz ostatnio ze spacerówka Peg Perego....wrrrr...kupuje tam jak musze (tzn. na spacerze). A truskawek nie jedz teraz bo to tablica Mendelejewa a nie owoce !!!!!

A Mk ja mam karte rabatowa do Akpolu jakbys tam cos chciała kupić.......

JJ a ile masz zniżki na tą kartę?? ::)
Ja jestem zainteresowana krzesełkiem

ale zastanawiam się jeszze czy kupić droższy a używany czy tańszy ale nowy ::) ::) ::)
chyba wolałabym ta pierwszą opcję ::)

może wiecie kto chce sprzedać krzesełko w wysokiej póki ??

mel czasami znajdziesz fotelik tanszy innej firmy a praktycznie niczym sie nie rozniacy nie warto takiego poszukac???? a za roznice kupic jeszcze cos innego???

Mel poszukaj po komisach. No i allegro. Ja tez chyba kupie uzywane krzeselko jakies podpasione ale narazie w pierwszym rzedzie ten fotelik do samochodu bo nie mamy juz w czym jezdzic. Zreszta moj fotelik-nosidelko juz poszedl na allegro
Komisy na Szpitalnej, Bartodzieje i gdzies w centrum

Aska dzieki za linka. Wchodze tam - patrze fotelik 359 zl, szybciutko obliczylam ze z 5 % rabatem by mi sie oplacal, z 10 % juz by bylo lux, dzwonie- pan mowi ze nie maja bordo (szczerze mowiac nigdzie nie ma bordo - wykupione), pytam o cene a on zaspiewal 370 zl bez rabatu z karty. Phi, ale promocja, wole ten z allegro za 361 zl z wysylka gratis i jakimis tam 4 drobiazgami gratis...
Obdzwonilam dzis te bydgoskie sklepy i tylko na Milej byl w atrakcyjnej cenie 350 ale niebieski.

Ale sie zagalopowalam, wywod o fotelikach niezly...Sorki

A truskawki tez wcinam - mrozonki. Pycha koktaile

natalya pisze:
mel czasami znajdziesz fotelik tanszy innej firmy a praktycznie niczym sie nie rozniacy nie warto takiego poszukac???? a za roznice kupic jeszcze cos innego???

Natalya ale ja jestem z tego gatunku co to nie lubi "czegoś podobnego do..."
i wolę mieć rzeczy oryginalne a nie koniecznie nowe :)
zresztą mąż by mi zabronił - bo on ma jeszcze wieksze kuku na ten temat ode mnie ::) :D
ale dziękuję za rady :-*

więc zostaję przy opcji, że wolałabym kupić od kogoś używany ale boski ;D

mk dzięki za namiary - zobaczę w komisach :)
a na allegro zaglądam co jakiś czas ale na to konkretne piękne siedzidełko nie trafiłam ;D

reklama
JJ truskawki mam jeszcze mrożone :) Od teściowej ekologiczne. Świeże ładnie wyglądają ale nawet zapachu nie mają :( Więc chwilowo mrożonkami w galaretce się opycham. Albo w postaci koktajlu.
Na Glinkach kupowaliśmy jedną rzecz wózek, ale karte ze wzgledu na cene dostalismy. Pani co prawda probowala nawciskac mi pelno roznych rzeczy w sklepie, ale wtedy jeszcze nie bylam w szale zakupow.
MK to porażka ze sklepem. Jednak allegro wychodzi na bardziej wiarygodne. Z doborem koloru fotelika do samochodu masz niezla zabawe. My latem zmieniamy samochod wiec wtedy chyba tapicerke pod kolor fotelika bedziemy musieli kupic :)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry