Czesc Bydgoszczanki
Troche zaniedbalam watek, ale podczytywalam sobie
Natalya - no gratuluje milego domku i w baaardzo przystepnej cenie !!! Jestem w szoku - naprawde to chyba jest tanio jak na domek

No i fajny standard wykonczenia widac

Co do mieszkania to niestety, my sie nie zamienimy - sami chcemy sprzedac - i tez czekam na propozycje ;D
Melanie - no bardzo ladna fryzurka i makijaz rzeczywiscie perfekcyjny !!!! Moze tez skorzystam kiedys z podanego przez Ciebie adresu

co ja jeszcze chcialam....
Mk - polecam zwlaszcza ta hurtownie na Milej - ceny fajniejsze niz w sklepach a obsluga przesympatyczna - ja nei wiem, ale dla mnie to wlasnie jest najwazniejsze, jak obsluga mila

Jak bylam tam pod koniec ciazy po glupi stojak pod wanienke to mi babka do samochodu zapakowala, mimo ze to wcale nie jest ciezkie, ale sie uparla ze przeciez ciezarna nie moze dzwigac ;D ;D ;D
A co do opiekunek - ja bym chyba nie zaufala... chyba wole zlobek...tzn zdecydowanie wole zlobek, ale tez nie tak szybko tylko jak juz dziecko roczek conajmniej skonczy... Bardzo chcialabym dostac platny wychowawczy, bo wtedy nie bede musiala zostawiac Paulinki z kims obcym !!! ech...to jest zawsze przykre
no to narazie tyle...chyba ze cos mi sie przypomni