• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

****************Bydgoszcz ReAkTyWaCjA ***************

• Starter tematu Starter tematu Melanie
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
Ja pierwsze rodzilam 2h a drugie 17minut z polozeniem sie juz na porodowke;P...Olka trzymamy teraz kciuki za Ciebie;)

Aga temat rzeka...probuje zwrocic na siebie uwage to przede wszystkm,nie jest juz sam,roznica wiekowa tez mala,hmm,oby szybko przeszlo bo sytuacja faktycznie do d**y,jeszcze tyle spadlo na raz,choroba,rozlaka z Toba itd za duzo jak na takiego malego czlowieka...wspolczuje...nie karaj za mocno,tlumacz no i musisz teraz niestty sie sklonowac;P

a zdradźcie jak to się robi, żeby tak szybko :-) oby mój mąż zdążył z pracy dojechać i do szpitala mnie zawieźć!!
Teraz mam takie właśnie myśli czy ja będę wiedziała kiedy jechać co się wtedy czuje....!!!
Myślicie, że jest sens żeby mąż brał urlop i siedział i czekał ze mną w domu tak mi podpowiadają "życzliwe"koleżanki ale mnie jakoś to nie przekonuje, sama nie wiem.

Olka nieee,ja tam mysle ze nie ma sensu przeciez w kazdej chwili zadzwonisz i bedzie...daleko od domu pracuje??
No ma sie te sposoby ale nie zdradzam haha,zartuje ofc...a kiedy sie zacznie bedziesz wiedziec,napewno;)...ile masz lat??

Aga, mi się wydaje, że Synek poprostu Was testuje. Nowa sytuacja i chce sprawdzić na ile może sobie pozwolić.

kasia, pierwsze 2h? :o ja tak chcę ! :)

Olka, ja już się też zaczynam denerwować wszystkim, a mam jeszcze czas...

Jutro wizyta u dr. Ciekawe co słychać u Maleństwa :)

Aga moja rada jest banalna ale sprawdzona. jak Ignac się urodził F miał dokładnie 2 lata (wróciłam ze szpitala w dniu urodzin starszaka). Cały czas wolny, a nie oszukujmy się malutkie dziecko głównie śpi patem je i wydala i to wszystko, więc czsu jest sporo, poświęcałam starszemu. Zabawy tylko z nim, czytanie tylko jemu itp. Często dzieliliśmy się z M spacerami jedno brało jednego a drugie drugiego i szliśmy w przeciwne strony itp. Mój F też bardzo był za Igim przynosił zabawki cieszył się całował itp, ale na mnie trochę się boczył ze go zostawiłam i poszłam do szpitala i pokazywał to taką olewką, ale to były dwa dni i koniec. Głowa do góry i paradoksalnie przestaw się że to starszy jest teraz najważniejszy.

Mucha dokladnie;)

Ja tam zawsze mowie ze rodzic to ja moge..pierwsze 2h i to na glupim jasiu gdzie miedzy skorczami spalam bo drugi bez niczego i mam porownanie...zadnych znieczulen;P

Witam wiosennie :)

Fajnie tak szybko rodzić :tak: mi się udało to w 8 h !

Olka ja bym urlopu mężowi nie proponowała brać, bo ja np. przenosiłam córcie 8 dni to ile urlopu by trzeba było stracić a wiadomo, że lepiej go wziąć jak już maleństwo w domku. Ale to moje przemyślenia :-)

dzięki Wam za info o tym urlopie macie rację, że to chyba trochę poroniony pomysł!! Mój mąż z pracy do domu w godzinach szczytu wraca 20 min. więc myślę,że damy radę :-)
mamatatadziecko - ja też mam jutro wizytę :-)
Kasiulka ja mam 29 lat. Zaczynam się zastanawiać nad znieczuleniem ale to pewnie wszystko w trakcie wyjdzie, a mój brzusio już prawie ciągle twardy, napięty aż ciężko mi w wannie nogi umyć taki kamień z niego (a wielki to raczej nie jest) więc może ten czas już tuż tuż.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry