• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

****************Bydgoszcz ReAkTyWaCjA ***************

• Starter tematu Starter tematu Melanie
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
uwzajaz jak skladasz mi takie propozycje bo ja nie przepuszcze!!!!!!
marze o prawdziwym grillu.....pamietam jakjakis czas temu jadlam karkowke ze stopki...mniam...ten smak za mna chodzi.....
taki grill elektryczny to nie to samo
mel powiedz mi jak filmiki wstawic:)

reklama
Natalya ja nie żartuję :)
zapraszam serdecznie :)

Nie mam pojęcia jak to zrobić, bo zajmuje się tym mój mąż ::)
Ale zapraszam na wątek wrzesień na podforum: wrześniowe dzieci 2005, może moje koleżanki podpowiedzą, bo one same wklajają filmiki :) :)

Ale znalazlyscie sobie temat :) grill jak moja dieta chwilowo na takie frykasy nie zezwala. Maz sie napalil na Stopke a ja to chyba ze soba swoj gotowany drob zabiore.

Natalya wspolczuje utraty wozka, oj chyba go nie odzyskasz. A teraz wlasnie moda na ten typ wozka zapanowala. U mnie po osiedlu jezdza 3 takie w tym jeden wlasnie takiego koloru jak Twoj. Gdybym nie widziala go przed Twoja strata, laska bylaby podejrzana.

Pati da sie wytrzymac, my przez dlugi czas bylismy weekendowym malzenstwem a czasami nawet rozlaki byly dluzsze jak mnie gdzies na projekt wywialo. Najfajniejsze sa powroty do domu lub przyjazdy w odwiedziny drugiej polowki :P :P

kupilam wozek...i jestem wsciekla!! kupilam spacerowke, tylko ze ja jestem przyzwyczajona do prowadzenia troche innego wozka...tzn ten w porownaniu z tym to sam jechal....
i jeszcze maz wyskoczyl ze on by na malych kolkach nie kupil tylko ze ja juz chcialam cos malego....no i takie porzadniejsze te zwykle wozki cenowo sporo sie roznia, a u nas ostatnio masa wydatkow
:((((((

jesli o grillowanie chodzi to ja tez uwielbiam karkuweczke,szaszłyczki,kaszaneczke i inne frykaski z rusztu......
w poniedzialek bylismy ze znajomymi w Stopce...ale była wyżerka...palce lizać

jesli chodzi o wyjazd męża,to mysle ze nie bedzie tak zle
tymbardziej ze po 20 czerwca juz do niego polecimy z Samim.......... ::)

Gdzie dokładnie jest ten grill w Janowie? Chodzi o ten na skrzyżowaniu przy trasie na Bożenkowo? Janowo kojarzy mi się z błogim i wczesnym dzieciństwem - mieliśmy tam kiedyś działkę.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry