• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

****************Bydgoszcz ReAkTyWaCjA ***************

• Starter tematu Starter tematu Melanie
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
track show:) chyba tak sie pisze... bede ja obslugiwac:)..hehe jak to brzmi:) mam nadzieje ze pogoda dopisze
w weekend planujemy tez szkone wyjscie na imprezke, fajnie ze mam taka zgrana grupe:) ostatnio bawilam sie znimmi swietnie, a kolezanki byly zazdrosne ze takich fajnych chlopakow mam w grupie, nie jakis zamulaczy, ktorzy tylko na imprezie siedza:)

moj planuje tez sie wybrac, no i moja mam bo maly bedzie u niej:) to jak pogoda dopisze to sie wszyscy razem wybiora:) troche ciezko u nich z organizacja bo w tym tyg mielismy juz cos tam szykowac, dzisiaj do nich dzwonilam i jeszcze nic nie uzgodnili...takze nie mam pojecia co bede tam robic

natalya pisze:
track show:) chyba tak sie pisze... bede ja obslugiwac:)..hehe jak to brzmi:) mam nadzieje ze pogoda dopisze
w weekend planujemy tez szkone wyjscie na imprezke, fajnie ze mam taka zgrana grupe:) ostatnio bawilam sie znimmi swietnie, a kolezanki byly zazdrosne ze takich fajnych chlopakow mam w grupie, nie jakis zamulaczy, ktorzy tylko na imprezie siedza:)

nasza fura będzie otwierała tą imprezę ;D
i będziemy mieli stoisko

POMOC DROGOWA JODKO BYDGOSZCZ
TEL O52 9444

heheh to ja nie wiedzialam ze wy tym sie zajmujecie:) mam nadzieje ze nie przyda mi sie:) w pozytywnym tego slowa znaczeniu:) ale dobrze wiedziec:)
mam nadzieje ze jakos tam sie zobaczymy, jak juz bede znala moje godziny i zajecie todam znac...zeby tylko mnie przy wejsciu nie ustawili bo sie chyba zanudze ;D

To firma mojego taty :)

A my po wakacjach wyprowadzimy się z kraju ::)

Ja też dam znać dzien wceśniej o której godzinie będę
albo mam lepszy pomysł wymieńmy sie numerami tel na priva :)

reklama
no wlasnie dokad??? od nas uciekasz???
moj maz powiedzial ze juz nigdy za nic w swiecie do holandii nie wroci:) ale mi sie udalo:) a tesciowa to pewnie jakies voodoo nademna teraz robi ze zlosci...a jak sie dowie ze tamto mieszkanie w holandii jest w planach oddac....chyba zawalu dostanie:)
a nie wiem czy sie chwalilam u fryzjera bylam, pod domem otworzyli mi, jest tez solarium(bardzo ladne lozka), masaz i paznokietki robia:) z fryzury nawet jestem zadowolona, chcialam jakas bardziej radykalna zmiane....no ale u mnie to ciezko cos innego zrobic:)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry