• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

****************Bydgoszcz ReAkTyWaCjA ***************

• Starter tematu Starter tematu Melanie
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
Mel już teraz wiem skąd twój tato mi sie znajomy wydawał.....
Pracuję w firmie (ale pewnie nie mam tam po co wracać po wychowawczym...), która robi osprzęt do samochodów cięzarowych, przyczep, naczep i takie tam i twój tato pare razy u nas był cos kupić......hehe raz nawet trzasnęłam mu wykład na temat laweciarzy ilu to sie ich zjechało jak mi koles w dupsko wjechał.....

A my chodzimy na rehabilitację. Franek prawie w ogóle nie podpiera sie na raczkach i dlatego ciągle sie przewraca jak siedzi....ma to zwiazek ze zwiększonym napięciem mięśni po prawej str. tłowia i dlatego ręce wolniej sie rozwijaja bo ma w nich nieprawidłowe to napięcie. Nogi ma gotowe do stawania a ręce nie wiedza jak sie do tego zabrać  ;)
No a lekarze to są SUPER....3 pediatrów go oceniało ( w tym jeden za kase) i żaden nic nie widział wrrrrr.

Kariwiw pisałaś, że Wiki nie fikał w tym wieku tak jak Paris. Napisz coś proszę kiedy mniej więcej nabywał swoje kluczowe umiejętności, bo ja jestem trochę skołowana przez tych debili lekarzy...bo Franc to też chop a my chłopaki musimy sie trzymac razem ;).....bo te kobitki to są szybsze i sprawniejsze w rozwoju ruchowym   ::)

pozdrawiam

ja ide teraz pierwszy raz zwizytowac zlobek, mojej przyjaciolki sasiadka tam pracuje, rozmawiala z nia i mozna dziecko oddsac na ile sie chce godzin, 5zl za godz. wole to niz opiekunke szczerze mowiac, przyda mi sie teraz taki zlobek bo nauki przed sesja masa:) wrazenia zdam po powreocie

reklama
podzisiejsze wizycie w zlobku moje odczucia co do niegie zmienily sie...na bardzo dobre:) panie bardzo mile, na wszystko o co pytalam dostawalam kompetentne odp. najpierw poszlam z malym do starszych dzieci, siedzial z nimi w koleczki i bawil sie klockami:) u tych mniejszych tez fajnie. widac ze bedzie sie tam dobrze czul. wydawalo mi sie ze do takiego panstwowego zlobka nie mozna prowadzac dziecka kiedy sie chce i na ile chce sie godzin..a tu mila niespodzianka::) idziemy jutro na 9....troche sie boje ale widzialam ze malemu sie podobalo:)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry