asioczek
Fan(ka)
1. Melanie
2. milkaaa
3. natalya
4. Kasiad
5. Kariwiw
6. asioczek
Ja czasu nie mam na BB. Chwilowo nawał spraw pracy nawet na podczytywanie czasu brak (dobrze, ze tutaj byl ruch zwolniony
)
Po pracy, obmyślanie roczku dla Maja i zwiedzanie pięknych okolic naszego miasta.
Jeżeli wszelkie weryfikacje przejdą pomyślnie w czerwcu odbierzemy klucze do naszego domku ... Więcej jak już wszystko zamkniemy na ostatni guzik.
Witam nową mamę, widziałam Twój drugi wątek. te pytania najlepiej tutaj zadać.
Ja rodziłam w zszłym roku w 2 (szpital miejski na Kapusciskach) ze swoja polozna. Namiary dostalam odinnej foremki i obie bylysmy strasznie zadowolone.
Melanie spakowana już jestes? czy przenosiny stopniowe? O ile dobrze pamietam obecne lokum jeszcze miesiac macie wiec nie trzeba wszystkiego na wariata robic.
2. milkaaa
3. natalya
4. Kasiad
5. Kariwiw
6. asioczek
Ja czasu nie mam na BB. Chwilowo nawał spraw pracy nawet na podczytywanie czasu brak (dobrze, ze tutaj byl ruch zwolniony
)Po pracy, obmyślanie roczku dla Maja i zwiedzanie pięknych okolic naszego miasta.
Jeżeli wszelkie weryfikacje przejdą pomyślnie w czerwcu odbierzemy klucze do naszego domku ... Więcej jak już wszystko zamkniemy na ostatni guzik.
Witam nową mamę, widziałam Twój drugi wątek. te pytania najlepiej tutaj zadać.
Ja rodziłam w zszłym roku w 2 (szpital miejski na Kapusciskach) ze swoja polozna. Namiary dostalam odinnej foremki i obie bylysmy strasznie zadowolone.
Melanie spakowana już jestes? czy przenosiny stopniowe? O ile dobrze pamietam obecne lokum jeszcze miesiac macie wiec nie trzeba wszystkiego na wariata robic.
A już przez jakiś czas informowało i uwierzyłam, że jest rzetelne!
. W sprawie niani to była na razie jedna Pani na wizycie. Wiek ok. 40 , ma 2 własnych dzieci, mieszka niedaleko......nawet całkiem, całkiem .Po wszystkich wizytach będę musiała dokonać wyboru

. Mamy duże sukcesy nocnikowe. Franio coraz częściej pokazuje na pieluszkę i mówi aaa. Staram się i babcia także co ok. 2 godziny pytać go czy chce siusiu - czasami mówi że tak a czasami sama go sadzam i zrobi. Po nocy i po drzemce to się do nocnika nawet dwa siurki zmieszczą
. A i grubsze sprawy w 80 % ląduja w nocniku. Potem następje rytuał wspólnego wylewania do kibelka i naciskania spłuczki. Także przez cały dzień to 2 pampki zużywamy tylko -plus nocny.