• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

****************Bydgoszcz ReAkTyWaCjA ***************

• Starter tematu Starter tematu Melanie
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Tak sobie popatrzyłam na wiek waszych maluszków i widzę, że jest kilku ponad półroczniaków. I mam takie nieśmiałe pytanie - co robicie z rzeczami po waszych maluszkach?

reklama
Madziara,

Ja mam bardzo dużo użyczonych więc do zwrotu a z tych co sama kupuję dodatkowo to też oddam a kilka odłożę dla drugiego maleństwa. W innym wypadku bym się podzeliła :) a że zostałam zobowiązana do zwrotu to nie bardzo :/

przedstawiam moje dwumiesiaczne szczęscie:
af6645ee63df363e.jpg
5d528f099d66a652.jpg

Miki -> Sto lat !
Czy to taki wkład do wanienki , ten na pierwszym zdjeciu ? Ale chłopak ma zabawek. Mówią, że na tej macie wystarczy na poczatku powiesic 1, 2 zabawki bo i tak malenstwo nie ogarnie ich wszystkich :) A Miki w otoczeniu całego zwierzynca :) Slicznie wyszedł, już taki prawie dorosły mężczyzna :)

Coś tak dzisiaj cicho ;) My troszkę ruszyliśmy dzisiaj z porządkami, ale tylko troszkę :) Młody dopiero co odpłynął i ja chyba też zaraz padnę ... zmyję twarz i ząbki i spaaać ...

dobrej nocki

widzę, że większość mieszka w centrum? czy się mylę? my mieszkamy na Kapuściskach

moja Weronika ma nianię - i jestem super zadowolona, nie wysłałabym jej do żłobka, za dużo tam chorób - takie mam wrażenie

Renifer, zdjęcie na macie super :-)

w Drukarni byłam "przelotem" w andrzejki wieczorem, jak trochę za wcześnie pojechaliśmy na imprezę - właściwie do żadnego sklepu nie weszliśmy, tylko tak parter obeszliśmy dookoła... pełno ludzi było...

AGNES tak, to wkład do wanienki ;))) świetnie sie mały w nim czuje w wodzie - niestety zrobił sie tak ruchliwy ze jak wiecej wody mu napuscimy to z checią z tego wkładu wyskakuje:szok::szok::szok:

dziewczyny ja byłam dzis w galerii pomorskiej, chciałam zrobic zakupy, ale niestety sie nie dało... tylu ludzi ze szok:szok::szok::szok::szok:

Ja od wczoraj walczę z bólem głowy. Chyba w końcu mi przeszło ale mam dość bo co drugi dzień boli mnie głowa. Już nie wiem czy to ta pora roku czy może zmęczenie, czy jeszcze co innego.

reklama
Witam niedzielnie!
Nie wybiera się jutro któraś z Was na zakupy? Mąż chyba da mi wychodne i puści do miasta z jedną tylko dziewczynką. Chętnie wypiłabym z kimś herbatkę!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry