• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

****************Bydgoszcz ReAkTyWaCjA ***************

• Starter tematu Starter tematu Melanie
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Agnes - Igi to juz duzy chłop:tak:, my takiego Piotrusia zabralismy nad morze we wrzesniu:-)

dają mu 6mcy z wyglądu . to nasza mała bestia :)

no my też nie omieszkamy syna zabrać nad morze, w zasadzie to już był raz, w 37 tyg ciąży, więc był prawie na zewnątrz ... kąpał się w solance i pływał w morskiej odyseji w kołobrzegu ... też chyba pojedziemy tam w tym roku na weekend :-) a latem na dłużej gdzieś, ale nie wiem jeszcze gdzie :-D może Łeba, bo tam jeszcze nie byłam. juz sobie wyobrazam małego na plaży i nas próbujących wybić mu z głowy żarcie piasku :tak:;-)no i taki mały basenik dmuchany, w którym będzie siedział ... ech ... rozmarzyłam się :cool2:

reklama
:-D może Łeba, bo tam jeszcze nie byłam. juz sobie wyobrazam małego na plaży i nas próbujących wybić mu z głowy żarcie piasku :tak:;-)no i taki mały basenik dmuchany, w którym będzie siedział ... ech ... rozmarzyłam się :cool2:

Tak Łeba jest na prawdę super na rodzinne wyjazdy, co prawda my bylismy z Piotrusiem w Sopocie, ale w Łebie byłam juz wcześniej:-),

a pomarzyć o lecie w taką pogodę to chyba można:-D

Witaj Ewelinko mieszkamy w samym centrum Bydgoszczy tj. w śrudmieściu mam 27 lat Patunia ma 16 miesięcy.I tak siedzimy sobie w domciu bo obecnie jestem na urlopie wychowawczym.Bardzo podoba mi się ta strona jest tu wiele ciekawych wątków i dużo wiadomości na różne interesujące tamaty no i ludzie są tu suuuuupeeeer mam nadzieje, że nawiąże tu nowe ciekawe znajomości całuski!!!!!!!!!!!!!!!!!papa

hey

mnie juz rece bola od tego mojego smyka, wazy juz na golasa 6,3 kg; bede miała muły niedługo jak gołota... mały znów ma chyba skoki rozwojowe, bo jak nie ma cycka w buzi to jest wrzask na pół domu :baffled::baffled::baffled: dlatego tak rzadko teraz pisze, bo ssaka nie moge od siebie oderwac...a w nocy sapka nie daje mu spac i chodze jak zombie...

AGNES igi rzeczywiscie juz duzy facet! mój facet robi sobie wolne po swietach i chcemy sobie obskoczyc - poznan, gdansk i torun - tak w ramach wycieczek z małym... byleby tylko był zdrowy i bedzie git...

swiąt narazie nie czuje... nie moge po prostu sie nadziwic ze prawdopodobnie znów bedą swieta bez sniegu :sorry2::sorry2: kurde, jak fajnie było kiedys lepic bałwana... przez ocieplenie klimatu nasze dzieciaki niedługo bedą robic piguły ze styropianu :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

EWELINa straszne zdzierstwo w tym smyku... a ja głupia najczesciej tam kupowałam...

KASIA to super, ze dobrze sie tu czujesz...

oj kobitki kobitki, tak tesknie za wiosną albo chociaz za styczniem, bo od stycznia niby dni robia sie coraz dłuzsze i nadizeja w serce wstępuje... marzy mi sie ze usiadziemy na lodach z nasza dzieciarnia i pogadamy na zywo...
narazie sie sama boje ruszyc z mikim bo drze sie i nie chce jechac w foteliku... ja mam fotelik x-landera, siora mi przywiezie jakis inny - bo moze to o fotelik chodzi a nie o humory młodego...

spadam,buziaki

hey

bede miała muły niedługo jak gołota... mały znów ma chyba skoki rozwojowe, bo jak nie ma cycka w buzi to jest wrzask na pół domu :baffled::baffled::baffled: dlatego tak rzadko teraz pisze, bo ssaka nie moge od siebie oderwac...a w nocy sapka nie daje mu spac i chodze jak zombie...
ja nie mam muskułów jeszcze hehe a jeśli chodzi o ssaka to próbuj może smoczka, bo głównie to on pewnie chce ssać a nie jeść ;-)a z tą sapką to czy psikasz mu rano i wieczorem disnemar ? inaczej sie tego nei pozbedziesz.

oj kobitki kobitki, tak tesknie za wiosną albo chociaz za styczniem, bo od stycznia niby dni robia sie coraz dłuzsze i nadizeja w serce wstępuje... marzy mi sie ze usiadziemy na lodach z nasza dzieciarnia i pogadamy na zywo...

oj tak tak :-D a jest wogóle taki wielki lokal w mieście co by tyle kobitek i dzieci naraz pomieścił plus wózki :-p

narazie sie sama boje ruszyc z mikim bo drze sie i nie chce jechac w foteliku... ja mam fotelik x-landera, siora mi przywiezie jakis inny - bo moze to o fotelik chodzi a nie o humory młodego...
oby chodziło o fotelik a nie to, że po prostu ten typ tak ma i wyjątkowo nie lubi jeżdzic bryką :-)

witam
tak szybko pisze bo mała torpeda już `pełznie i wł˛acya mi polskie znaki ooo już:-)
musiałam mu portfel dać- to zawsze działa;-)
Renifer ja już mam muskuły jak Pudzian, a mój łobuz waży 10, 5 kg:szok: choć teraz go już nie nosze na spacerze a kiedyś bywało i tak że pchałam wózek z zakupami i niosłam Ignaca
a kryzysy laktacyjne przeważnie są w 6 tyg, 3 mcu, 6 i 9, my własnie teraz mamy i młody domaga się jedzenia w nocy, punkt 3.13:confused:
U nas zaczyna się jakiś mały katarek, u wszystkich:baffled: ale ratujemy się rutinoscorbinem a mały dostaje cebion i psikam disnemarem, na razie nie rozwija sie dalej.
Mi się marzy wyjazd w góry:-) do rodzinki,w bieszczady...gdzie można spokojnie pospacerować a nie lawirować z wózkiem między ludźmi:baffled::baffled::baffled: wprawdzie śniegu tam mało ale i tak jest pięknie:-D morze też super ale ja nie lubię publicznych spędów ( galeria pom. w niedzielę błłłeeeeeeeeeee)
Kasiu to się może gdzieś mijałyśmy bo ja też z centrum (dworcowa ) i dużo łażę dookoła:-)

Witam,

Kasiu nie ukrywam, że liczyłam na to, że będziesz z moich okolic, ale trudno, tylko zaglądaj tutaj i pisz często:-)

Mój nicpoń tak strasznie ziewał:szok:, że połozyłam go do łóżeczka i tłucze sie tak juz z pół godziny, bo nie moze cos zanąć:no:.

Ubralismy choinkę, na Piotrusiu wrazenie zrobiły bombki, srasznie chciał pomagać:tak:,

Renifer - my też juz nie kupujemy w smyku:no:, ale klocki, które sobie wymarzył chrzesniak są tylko tam i dlatego mam rozeznanie:baffled:, a tan szczeniaczek to piesek interaktywny z FP:cool2:

Soppana jak sytuacja w Drukarni, mozna zajrzec, czy nadal tłumy?

hej dziewczynki

ale mam dzisiaj humor ! nie wiem dlaczego hihi
troszkę mam stresa bo o 14 przychodzi kobietka na rozmowe w sprawie posady niani :-) zobaczymy ...
poza tym juz mam prawie wszystkie prezenty, jeszcze skoczymy do makro po słodycze i takie tam...
czy któras używa może łóżeczka turystycznego-kojca ? Muszę kupić, żeby młody miał gdzie spać jak jeżdzimy do rodziców bo sie chłopak za bardzo rozwala :-p Chciałabym jakieś dobre i niedrogie, bez żadnych przewijaków, bo to już niepotrzebne hehe

Ewelina,

zdaje się, że Soppana jest naszym łącznikiem na drukarnię ;-)

Witaj soppana możliwe że się mijamy na spacerach ja też łaże tu wkoło bo zresztą gdzie tu chodzić po tym naszym wspaniałym centrum.No ale nie jest tak żle!Pozdrawiam!!!

reklama
To może i ze mną się mijacie bo ja tez z centrum - Cieszkowskiego :) a dwa razy dziennie kursuje do i z Pałacu Młodzieży. Musimy się kiedyś na wspólny spacer umówić. Tylko to już chyba po Nowym Roku.
Póki co to mały mi się rozchorował. Prawie ciągle śpi a jak nie spi to marudzi. Poza tym nos zapchany i dość mocno kaszle. Byłam z nim u lekarza i osłuchowo czysto - we wtorek mamy kontrole. Na dodatek skóra na buzi mu się jakaś sucha zrobiła i ma czerwone policzki. Mam specjalną maść do smarowania. Lekarz wykluczył skaze. Mówi, że być może jest to alergia a być może atopowe zapalenie skóry, a być może przy tym przeziębieniu tak wyszło.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry