• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

****************Bydgoszcz ReAkTyWaCjA ***************

• Starter tematu Starter tematu Melanie
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
Hejo!!:happy2:właśnie wruciliśmy z moją niunią ze szczepienia.Obyło się bez płaczu na szczęście:tak:Teraz to było ostatnie więc następne dopiero w wieku pięciu lat huuuuurrraaa:-DPozdrawiam i idę robić obiadek bo wiecie...mąż wraca z pracy:baffled::-D

Witam nową Bydgoszczankę.
Wiecie co dziewczyny śnieg ma spaść ale jeszcze nie wiadomo kiedy.
Ale ostatnio rozmawiałam ze szwagrem i ma mi przesłać kilka wagonów śniegu prosto z
gór.Więc jak już do mnie dojedzie ten śnieg zaproszę was na saneczki he he .

Cześć:-)

Rybcia trzymamy cie za słowo:tak:,
moja mama zastrzegła sobie prawo kupna sanek, chyba ze śnieg tez zamówi, bo będą bezuzyteczne:-)

Witam cie Kasiu, napisz coś więcej o sobie, gdzie mieszkasz.

Mamy coraz lesze noce za sobą:-), odpukać:-p

Ewelina,

to idzie ku lepszemu z nockami hihi

a u nas chyba ku lepszemu z jedzeniem bo Igi robi to coraz efektywniej i szybciej :-) aczkolwiek wciąż pcha sobie rączki do buzi w czasie jedzenia jakby chciał szybciej je upchnąć :-p

chyba go czasami nos swędzi bo tak go energicznie trze że szok :-) ale nie wiem dlaczego :confused:

u nas dzisiaj krupniczek :) mąż wróci z pracy a ja pędzę dokończyć kupowanie prezentów :tak:obym tylko znalazła co chcę. przynajmniej dzisiaj bony z pracy odebrałam :-D uwielbiam ten moment, co prawda to też opodatkowane, ale zawsze na kilka prezentów jest :-)

reklama
Byłam dzis w Smyku, bo kupowałam chrześniakowi klocki geomac,
sprawdziłam ceny i tak np.kubuś - obnozona cena na 219zł (i tak makabra:baffled:), a szczeniaczek 199zł :szok: (my kupiliśmy w carrefur'e za 94zł).
rozumiem, że to jakiś interaktywny szczeniaczek ? chyba też wejdę dzisiaj do smyka się rozejrzeć...

chciałam się pochwalić, że w przypływie energii wymyłam całą toaletę ;-)50 % planu na ten tydzień wykonałam :-D co prawda to nie jak w PRL 200 % normy ale zawsze coś ;)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry