• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

****************Bydgoszcz ReAkTyWaCjA ***************

• Starter tematu Starter tematu Melanie
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Kasiad, Piotruś juz dostał Kubusia od Mikołaja -babci, przez kilka dni był nim zachwycony, az piszczał:-), a teraz śmieje się do niego, bo on tak fajnie buzią rusza:-D, no i próbuje się do niego przytulić;-), ale nie bardzo może:-p, bo Kubuś siedzi na paneliku, gdzie są przyciski:baffled:

reklama
Kasiad,

pewnie zależy od tego, co za choróbsko w domu panuje. Ja mam nadzieję,że to przejdzie.
a co do Kubusia to też go widziałam u znajomych, fajny całkiem :-) Igi na to za młody więc nie rozglądam się :-) w sumie to nie wiem czy mu kupię jakąś zabawkę, może coś do kąpieli albo do przymocowania do łóżeczka :tak:

Witajcie jak fajnie:tak:ja też jestem z bydzi mam córeczke ma 16 miesięcy :-)bardzo się ciesze że znalazłam tu bydgoszczanki pozdrawiam i mam nadzieje,że będę mogła się do was przyłączyć razem z moją niunią:tak::-D:-)całuski papapapa

Witamy kolejną bydgoszczanke na naszym forum:-)
mój synio spał tej nocy prawie 12 godz. z 2 pobudkami:szok: o 1 chciał do mamy a o 4 mleczko normalnie jestem w szoku:szok:
Ignaś dostanie od nas wieże z kółeczek, od znajomych dostał taką gumową książeczkę z piszczkiem ale on się piszczków boi:baffled: ma wielką gumową kaczkę i ma do niej dystans, najpierw patrzy robi "trrrrrrrr" a potem ją bije:-) no ale nauczył się mówić "ciacia"
Kupilismy mu też od babci taką szmacianą książeczkę z róznymi rodzajami materiału np futerko, włóczka, gładki, z tym że na razie najbardziej interesuje go rzep na który jest zapinana:confused:

Czy ktoś wiek kiedy spadnie śnieg????????????????????:-(
bo ta szarość mnie dołuje

reklama
Witaj Kasiu !
Tu jest mnóstwo miejsca dla nowych forumowiczek :-)

Soppana,

Obawiam się,że rodzina bedzie ci musiała przesłać śnieg pocztą :-) a wtedy wysyp gdzieś na placu co wezniemy nasze dzieci na sanki ;-):-p

Dzisiaj dzien mi sie zaczal dosc wczesnie bo musialam skoczyc do pracy, tak wiec ide na sniadanko i pobawić sie z synusiem chwilę a potem oboje wracamy w kimę :tak::-D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry