RENIFER_24
M-X'07, W-IX'09
hey
ja mam smutasa od rana... małemu sie zapadło ciemiączko... wydaje mi sie ze nie jest odwodniony, choc ostatnio wiecej zaczął ulewac... robi ok 2 kupy dziennie (czasem 1 czasem 5), sika czesto i bardzo ładnie przybiera... znacie jakis inny powod zapadniecia ciemiaczka??? martwi mnie to bo uwielbia wyciagac piers z buzi i łyka wiecej powietrza niz kiedykolwiek... jesli chodzi o jego zachowanie to sie nic nie zmieniło, nie jest apatyczny, wręcz odwronie, grucha i sie smieje, ale mimo to sie martwie...
ja mam smutasa od rana... małemu sie zapadło ciemiączko... wydaje mi sie ze nie jest odwodniony, choc ostatnio wiecej zaczął ulewac... robi ok 2 kupy dziennie (czasem 1 czasem 5), sika czesto i bardzo ładnie przybiera... znacie jakis inny powod zapadniecia ciemiaczka??? martwi mnie to bo uwielbia wyciagac piers z buzi i łyka wiecej powietrza niz kiedykolwiek... jesli chodzi o jego zachowanie to sie nic nie zmieniło, nie jest apatyczny, wręcz odwronie, grucha i sie smieje, ale mimo to sie martwie...

.
, Dawid spał a Majka bajki oglądała. Wszystko by było ok tylko że ona od wejścia cały czas kładła dzieciakom na łeb : Mamusia i tatuś was zostawili i babcia musiała przyjść do was, Mamusia i tatuś pojechali bez was
, i po co to było to nie wiem ale jak tak zrobi znowu to jej uwagę osobiście zwrócę. Bo teraz poprosiłam Mariusza że by jej zwrócił zobaczymy czy poskutkuje.
spalismy razem w trojke w lozku. Iguś na jednej polowie a my na drugiej 
a dzisiaj jeszcze tam w Luboniu takie wielkie centrum z markowymi sklepami, gdzie maja koncowki kolekcji tzw outlet
jak niewiele kobiecie potrzeba do szczescia
pediatra go oslucha i wezme skierowanie do laryngologa bo jakos mi zapewnienia od pediatry nie starczaja ze to niby nic nie jest. w nocy by sie bidulek zadusil tym czyms z czym sobie nie radzi