• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

****************Bydgoszcz ReAkTyWaCjA ***************

• Starter tematu Starter tematu Melanie
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
hey

pare razy juz siadałam do kompa ale syrena wyła!!!

chciałam sie pochwalic ze juz od tygodnia nasze nocki pieknie wygladają (odpukac), naprawde sie wysypiam... jest jedno budzenie na karmienie, rzadko dwa - a po kazdym budzeniu młody od razu zasypia... spi oczywiscie z nami - kiedys bede tego żałowac ;)))

wczoraj byłam z nim w pracy i był grzeczny, potem pojechałam do siory i miał taki atak histerii ze musiałam sie szybko ewakuowac... nikt i nic go nie uspokajało... dzis wieczorem jedziemy do lekarza (choc mielismy to zrobic za tydzien) bo mikiemu chyba powieksza sie ta przepuklina od wzdec i płaczu...

AGNES!
to super ze juz ząbki wychodzą!!! gratulacje!!! oby te wychodzenie było jak najbardziej łagodne!!!

MADZIARA
zdrówenka dla synusia!!
ogólnie to jestem zadowolona z małego bo coraz czesciej spedza czas w lezaczku czy na macie i jest spokojny a ja moge cos porobic!!!

reklama
Na szczęście na razie mały zdrowy ale boje się trochę żeby się od Agatki nie zaraził bo ją całkiem rozłożyło.

No proszę pierwszy żabek - ale szybko rosną te maleństwa :)

witam,

Piotrus mój zowu przeziebiony, na razie ma zatkany nosek, ale własnie to jest najbardziej uciążliwe dla maluchów:-(:no::-(,
Agnes - gratulujemy ząbka:-D
życzymy duzo zdrówka wszystkim chorowitkom:-)
Renifer - zazdroszczę ci tych przespanych nocy, moje nadal wygladają tragicznie:no:

Agnes, gratuluję pierwszego ząbka :-)

U Oliwki wyrżnęły się 2 i narazie spokój. Dziąsła ma czerwone, ale nic narazie się nie przebija. Ze zdrowiem odpukać ok.
Mała się bardzo rozgadała, oprócz tego, że sporo już powtarza, to jeszcze więcej mówi po swojemu, czasem to autentycznie jej się buzia nie zamyka. No i chodzi już coraz lepiej. Między meblami puszcza się na małe dystanse i przechodzi sama te kilka kroczków. Ale jak ma większą odległość to leci na czworakach. Zasuwa też sama na odpychaczu po całym mieszkaniu, ale niestety muszę ją cały czas asekurować, bo odpycha się tak gwałtownie, że już parę razy by zaliczyła glebę. Rozważam autentycznie zakup kasku, takiego do jazdy na rowerze.

Kasiad,

no to nieźle Ci bryka, może faktycznie ten kask to dobry pomysł ;-)

Ewelina/Madziara,

zdrówka dla dzieciątek

Dzięki za wszystkie gratulacje. Igor w miare to znosi i jego niezastąpionym przyjacielem jest smoczek :confused: teraz znowu zasnął, niech spi skoro mu tak lepiej. moze obudzi sie w lepszym humorze. czy oprócz żelu na dziąsła macie jakies jeszcze sprawdzone sposoby na ząbkowanie ?! :-(

Jutro Mikołaj, buty wyczyściłyście ? :rofl2::happy:

Witam w Mikołajki:-)

Niestety czekam na lekarza, wolę sie upewnic, że oprócz katarku małemu nic nie dolega:-(.

Mikołaj do Piotrusia przyjdzie wieczorem, razem z Tatą, nie chce zeby go ominęło ogladanie prezentu przez Piotrusia:-).

a u mnie dzisiaj dołek i też zaliczam się do chorowitków. znów mi gardło zaatakowało :-(:wściekła/y:
Babcia Ela dzisiaj do wnusia przyjedzie i trzeba chatę ogarnąć a ja nie mam na nic ochoty :no::eek:
z reklam pokazywanych na BB skorzystam w te swieta i zamowie taki kalendarz dla dziadków ze zdjeciami wnuków, akurat z chrzcin mam cala rodzinkę to dziadkowie z obu stron dostana indywidualnie ze swoimi pozostałymi wnukami też. w formacie a4 kosztuje 32 zl :-) chyba fajny prezent na cały rok, nie sądzicie ? :happy2:

U nas Mikołaj był u dzieci - ja zapomniałam wyczyscic butów ;)

Poza tym byłam z Nikodemem na kontroli u okulisty i na 11-tego mamy wyznaczony termin zabiegu przetkania kanalika łzowego w lewym oczku. Tak się łudzę, że może mu do tego czasu będę masować i się jednak samo przetka bo jakby nie patrzeć nawet chwilowe uśpienie to jednak uśpienie.

reklama
Madziara,

Oby Ci się udało odetkać domowymi sposobami.

Renifer,

Czyżby Twój synuś dzisiaj podwójnie imprezował ? Zakładam, że buciki za niego wyczyściłaś a tu jeszcze imieninki :) Zdrówka dla Mikiego.

No i oczywiście dla wszystkich naszych milusińskich zdrówka i uśmiechu na twarzy :))) z okazji Mikołaja !

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry