• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

****************Bydgoszcz ReAkTyWaCjA ***************

• Starter tematu Starter tematu Melanie
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
Witajcie Kochaniutkie.
No właśnie ostatnio na Bydgoszczy się zrobiło cicho.
Ja tu codziennie zaglądam ale jakoś nie mam chęci pisać.
Ale mam nadzieję ze u mnie się poprawi i zacznę coś więcej pisać.

to na pewno wszytsko przez pogode!!!!

u nas katar i sapka powróciły ze zdwojoną siłą... dzis jedziemy z mikim do mnie do pracy, a potem do siorki na kawulca zbożowego ;) w końcu ustalilismy date chrzcin: 05-01-08 ;)) mój kluseczek waży już prawie 6 kg:szok::szok::szok::szok::szok:

My tez bylismy dzis na spacerku, załapalismy się na kawałek słoneczka:-),
a zakupy to niestety zawsze my robimy, bo Tatuś nie ma szans:no:,

podobno jutro ma byc ładnie, wię i humarki nam się poprawią;-)
miłego popołudnia i wieczoru:cool2:

Ja niestety chce czy nie chce muszę z małym wychodzić bo muszę Monika do i z przedszkola zaprowadzić. Jak się mały rozłoży to Monika chyba będzie miała przymusowe wolne.

witam :-)

Pragnę poinformować,iż dzisiaj odkryłam u synusia pierwszy wyrzynający się ząbek, prawa jedynka ;-) w związku z czym Igor ma niemowlęce adhd :-p kręci się , robi mostki i super głośno pokrzykuje :happy2: ogólnie ma wściekliznę :blink:

Aniu,

też niedawno walczyliśmy z kręczem na gajowej, a jesli chodzi o masaz to warto isc ok 8 rano bo czasami ludzie nie przychodzą, nam tak sie udało wcisnąc. powodzenia !

Reniferku,

no to masz juz co dzwigac ;-)

Soppana,

hmm no to masz juz wielozębnego syna :tak:

My wcinamy już zupki z kaszką, kaszke z jabluszkiem, kaszki plynne :tak: Igor w czasie karmienia ma ochotę na gadanie i glosno sie smieje :tak: jak go babcie karmiły to tak nie robił :-)
ide do niego bo mnie woła po swojemu :cool:

reklama
witam
no to mamy prawie 6 zębów:-) jeden na dole po lewej a drugi jeszcze sie przebija na górze po prawej
Ostatnio też jakoś nie mam ochoty na pisanie, robimy powoli przedświąteczne porządki bo za ok. 10 dni jedziemy z Ignasiem do prababci. Musimy też dostosowac mieszkanie do małego odkrywcy, bo już mi robi porządki w szafkach:-D oczywiście jeżdząc w chodziku. spędza w nim ok 2x pół godziny a ja w tym czasie mogę np zrobić pierogi (z kaszą i serem mniaaam ) no a raczkowanie też mu coraz lepiej idzie:tak: poza tym to doczekałam się pierwszego "nie-ee" i teraz na wszystko kręci glową i mówi "nieee"

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry