Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

.
.
, jak zwykle bardzo zajęta, ona nawet na święta i urodziny własnej matki chodzi kilka dni po bo nie ma czasu a ma do nich dwa kroki
, szkoda gadać.a u mnie dzisiaj dołek i też zaliczam się do chorowitków. znów mi gardło zaatakowało :-wściekła/y:
Babcia Ela dzisiaj do wnusia przyjedzie i trzeba chatę ogarnąć a ja nie mam na nic ochoty
z reklam pokazywanych na BB skorzystam w te swieta i zamowie taki kalendarz dla dziadków ze zdjeciami wnuków, akurat z chrzcin mam cala rodzinkę to dziadkowie z obu stron dostana indywidualnie ze swoimi pozostałymi wnukami też. w formacie a4 kosztuje 32 zl :-) chyba fajny prezent na cały rok, nie sądzicie ?![]()

Piszę na innych wątkach mamowych, ale na regionalnym jakoś tak mi nie poszło...

i przez nią nie pojechałam na wyprzedaż do lumpa
. Ta baba nigdy sie nie nauczy, ale ona nawet do własnej matki nie potrafi normalnie iść w zeszłym roku na święta poszła 2 dni po na na urodziny czy imieniny 4 dni po
, szkoda gadać.
, jutro jadą do mojej siostry i mieli im oddać kamerę ale jak to mama stwierdziła "to jest nasz problem" 

A ja nie wiem jak można pić zieloną herbatęJa nie wiem co wy z tą kawą ;-)Ja wogóle jej nie pije i żyje :-)polecam natomiast zieloną herbatę ... zdrowsza i też pobudza
![]()
;-)

Ja mam tak samoMnie od kilku dni głowa boli, nie wiem czy to ta pogoda, czy zmęczenie. Strasznie nie lubię takiego bólu bo u mnie to potem robi się z tego migrena.
, ostatnio rzadko mnie boli ale jak zacznie to 2 - 3 dni jak nic
. A jeszcze rok temu to w takich momentach Mariusz jechał po moją mamę ona robiła mi zastrzyk pyralginy tak mnie zwalało
, a w ciąży 2 razy czopkami się ratowałam
, przerąbane te migreny 

Renifer uwielbiam Twoje postyOLA_O pisz częsciej!!!
własnie usiłuje kopnąć sie w dupę by nabrac jakichkolwiek checi do zycia... ta pogoda mnie wnerwia na maxa.... tyle mam Wam do opowiedzenia a nie chce mi sie pisac... nic mi sie nie chce....
zdrówka zycze! moze jutro troche słońca wyjdzie i bedzie jakos lepiej...![]()