• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

****************Bydgoszcz ReAkTyWaCjA ***************

• Starter tematu Starter tematu Melanie
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
RENIFERKU wszystkiego naj naj lepszego dla Mikołajka dziś są jego pierwsze imieninki.
Madziara oby Nikodem nie musiał mieć tego zabiegu.Masuj masuj ile się tylko da może się odetka sam ten kanalik.

reklama
Witam deszczowo :dry:
Gratuluję ząbka, życzę zdrówka, i zaległe wszystkiego naj.. na Mikołaja

We wtorek była u nas pani Asia rehabilitantka pokazała mi jak masować Dawidkowi szyję i za tydzień przyjedzie do kontroli.
Wydaje mi sie że jest lepiej ale co ja tam wiem, zobaczymy co fachowiec powie.
Na Gajową się nie pcham bo jakoś mi się ta przychodnia nie podoba :baffled:.
W niedziela buła u mnie moja siostra z rodzinką i zostawili mi kamerę na tydzień, fajnie teraz chodzę i wszystko nagrywam, może na święta zrobimy sobie prezent pod choinkę tj. bardziej dla mnie bo mój Mariusz już ode mnie dostał golarkę Philipsa bo akurat była w promocji :tak:.
Mikołaj ok. Majka dostała smoka w jajku z którego robi się wózek ale ona myśli że to Kucyk Gwiazdeczka i jest bardzo zadowolona, a Dawidek szmaciankę - przytulankę.
Od moich rodziców Maja dostała czajnik, a Dawid karabin ;-), marzenie dziadka żeby kupić wnukowi :-), a druga babcia nie przyszła :confused:, jak zwykle bardzo zajęta, ona nawet na święta i urodziny własnej matki chodzi kilka dni po bo nie ma czasu a ma do nich dwa kroki :no:, szkoda gadać.

a u mnie dzisiaj dołek i też zaliczam się do chorowitków. znów mi gardło zaatakowało :-(:wściekła/y:
Babcia Ela dzisiaj do wnusia przyjedzie i trzeba chatę ogarnąć a ja nie mam na nic ochoty :no::eek:
z reklam pokazywanych na BB skorzystam w te swieta i zamowie taki kalendarz dla dziadków ze zdjeciami wnuków, akurat z chrzcin mam cala rodzinkę to dziadkowie z obu stron dostana indywidualnie ze swoimi pozostałymi wnukami też. w formacie a4 kosztuje 32 zl :-) chyba fajny prezent na cały rok, nie sądzicie ? :happy2:

Bardzo fajny prezent :tak::tak::tak:

witam wszystkie Bydgoszczanki :-)
Właśnie przeszukałam ten wątek i okazało się, że ostatnio byłam tutaj 09.08.2006 :szok: Piszę na innych wątkach mamowych, ale na regionalnym jakoś tak mi nie poszło...
W każdym razie pozdrawiam "deszczowo" wszystkie bydgoskie mamy i ich dzieciaki :happy:

OLA_O pisz częsciej!!! :tak::tak::tak:

własnie usiłuje kopnąć sie w dupę by nabrac jakichkolwiek checi do zycia... ta pogoda mnie wnerwia na maxa.... tyle mam Wam do opowiedzenia a nie chce mi sie pisac... nic mi sie nie chce....

zdrówka zycze! moze jutro troche słońca wyjdzie i bedzie jakos lepiej... :sorry2::sorry2::sorry2:

witaj Olu,

Renifer,

Mam nadzieje, ze jednak nie zasadziłas sobie zbyt mocnego kopa ;-)

Ja nie wiem co wy z tą kawą ;-)Ja wogóle jej nie pije i żyje :-):rofl2: polecam natomiast zieloną herbatę ... zdrowsza i też pobudza :happy:

Hejka w nocy.
Coś mi dzisiaj komp szwankował ale już ok.
Oczywiście moja teściowa nie potrafi normalnie przyjść jak należy, Mikołaj był wczoraj a ona dzisiaj pielgrzymki urządza :crazy: i przez nią nie pojechałam na wyprzedaż do lumpa :wściekła/y:. Ta baba nigdy sie nie nauczy, ale ona nawet do własnej matki nie potrafi normalnie iść w zeszłym roku na święta poszła 2 dni po na na urodziny czy imieniny 4 dni po :no:, szkoda gadać.
Mama mnie dzisiaj też trochę :wściekła/y:, jutro jadą do mojej siostry i mieli im oddać kamerę ale jak to mama stwierdziła "to jest nasz problem" :szok:
A i z M też miałam starcie :-(
Cały dzień do D**** przez DUŻE D!!!!
I jeszcze ta zarąbista pogoda :wściekła/y::wściekła/y:

Ja nie wiem co wy z tą kawą ;-)Ja wogóle jej nie pije i żyje :-):rofl2: polecam natomiast zieloną herbatę ... zdrowsza i też pobudza :happy:
A ja nie wiem jak można pić zieloną herbatę :eek:;-):-D:-D

Mnie od kilku dni głowa boli, nie wiem czy to ta pogoda, czy zmęczenie. Strasznie nie lubię takiego bólu bo u mnie to potem robi się z tego migrena.
Ja mam tak samo :no:, ostatnio rzadko mnie boli ale jak zacznie to 2 - 3 dni jak nic :crazy:. A jeszcze rok temu to w takich momentach Mariusz jechał po moją mamę ona robiła mi zastrzyk pyralginy tak mnie zwalało :eek:, a w ciąży 2 razy czopkami się ratowałam :eek:, przerąbane te migreny :crazy::crazy:

Renifer ja się oszukuje niebieskim Jacobsem Day & Night bez kofeiny, a może to Tchibo? Nie pamiętam, a kawę do puszki przesypałam :laugh2:

Dobranoc

reklama
OLA_O pisz częsciej!!! :tak::tak::tak:

własnie usiłuje kopnąć sie w dupę by nabrac jakichkolwiek checi do zycia... ta pogoda mnie wnerwia na maxa.... tyle mam Wam do opowiedzenia a nie chce mi sie pisac... nic mi sie nie chce....

zdrówka zycze! moze jutro troche słońca wyjdzie i bedzie jakos lepiej... :sorry2::sorry2::sorry2:
Renifer uwielbiam Twoje posty:-D
a kto ci powiedział ze nie mozesz pic kawy? może nie takiego włoskiego szatana jak ja mam w zwyczaju pić ale jakąś lurkę...;-)
Ja piłam rano rozpuszczalną a po południu melisę i Ignaś nie spał tyle rano a za to wieczorem lepiej zasypiał:tak:

My dziś jedziemy na wieś, pokazać Młodemu krówki i kurki:-) i pomachać trochę widłami;-) tylko pogoda do bani...
Ponoć było kiepskie ciśnienie w ostatnie dni więc pewnie stąd te nastroje
ja też miałam ochote spać cały dzień, ale niestety mój synek poranne wstawanie ma chyba we krwi, skubany nauczył się robić "ati ati' tzn wstaje rano i bije nas po twarzy:-)
miłego dnia

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry