• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

****************Bydgoszcz ReAkTyWaCjA ***************

• Starter tematu Starter tematu Melanie
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Kasiad u Moniki tez mi się udało masażem to zlikwidować a u Nikodema niestety nie. Pociesza mnie to, że teraz jakby co to będą mu to robić pod narkozą bo drugi raz już bym chyba przepłukiwać nie dała. Po tym wczorajszym zabiegu ma na rączkach i nóżkach wybroczyny, bo tak mocno go piguły trzymały.

Na otwarcie Drukarni była promocja w Domarze - pierwsze osoby mogły kupić telewizor albo pralkę za 100,0. Takie promocje powinny byc zabronione.

reklama
no ja bede jutro w centrum sama wiec nie omieszkam na chwile tam wdepnac :-)
dzisiaj wyplata to mozna jutro wydac :-p żartuję oczywiscie bo jakby mi mieszkanie zabrali to nie miałabym gdzie ciuchow trzymac ;-)

dzisiaj pada i wogole jakos depresyjnie i znow nic mi sie nie chce. kolezanka, ktora juz wrocila do pracy mowi, ze to wlasnie syndrom dlugiego siedzenia w domu :sorry2: chyba ma rację bo ja tez lubie zyc bardziej 'pod presją' i po prostu wiedziec ze na kazda czynnosc mam ograniczony czas:tak: bo w domu sie rozbestwiłam od jego nadmiaru, mimo tego, ze dziecko zabiera duzo czasu

Dobry wieczór
Witam wszystkie Bydgoszczanki
Renifer wpłyneła na to abym zawitała no i tez lepsze samopoczucie,po dzisiejszej wizycie w szpitalu.
Miałam powikłania po CC,stan zapalny,byłam podłamana,ból przeokropny,jezdzilam do 2 dni na wyciskanie ropy i płukanie rany,i dzis mialam ostatni zabieg i powiedziano mi ze juz teraz bedzie sie ładnie goić,wiec kamień z serca mi spadł i pojawił sie uśmiech.

Mój Dorianek jest dużym zdrowym chłopcem,który jest kochany na maxa,daje mi odpocząć.
Ładnie sypia i sporo je.Czekam na wizyte lekarza w domu zeby dowiedziec sie cos wiecej na temat zdrowia synusia.Na pewno dam znać.

Pozdrawiam i życze wszystkiego najlepszego z okazji ANDRZEJEK.

Women Kochaniutka och Ty to się masz.Dobrze że blizna będzie się już teraz lepiej goić.
A Tobie życzę aby synuś był cały czas taki kochany i dał mamusi wypoczywać jak najwięcej.
I odwiedzaj nas Bydgoszczanki tak często jak tylko będziesz mogła.

dzień dobry:-)
Women cieszę sie że już jest lepiej:tak: oby było tylko lepiej:-)
Skończyły się ciche czasy u nas:wczoraj wieczorem dworcowa była zapchana na maxa a my nie moglismy przejść na przejściu na focha bo wczyscy szli w strone gdańskiej a my odwrotnie:szok:
a tak to zwykle w sobotę po południu ulica zamierała, pojawiali sie tylko okoliczni pijaczkowie, a teraz nie dośćże łażą mrówki z zółtymi reklamówkami biedronki to jeszcze tłumy ciągną na gdańską. Chyba zacznę chodzić odtyłu od strony podwórza
Ignasiowi wychodzi 5 ząb, już da się wyczuć:-) ale marudzi okropnie

Witam w sobotę:-), niezbyt pogodną:no:

U nas po staremu, pobudki w nocy:dry: na cycusia, ale bez płaczu:tak:.

Women współczuje kłopotów z raną po cc:-(, mnie też kroili, ale jak zdjęli mi szwy po 6 dniach, to całkiem zapomniałam:tak:, a teraz to juz prawie nic nie widać:tak:, tylko "srebrny usmieszek" został:-)

Hejka dziewczynki.
Wczoraj byliśmy z Dawidkiem na Gajowej, ale tam syf :szok:, bardzo mi sie nie spodobała ta przychodnia :no:.
Babeczka po wywijała Dawidkiem na wszystkie możliwe strony ( nawet wisiał do góry nogami :szok: ), a ten się śmiał :tak::-D, a potem stwierdziła że nie jest tak źle :tak:, kręcz jest ale mały :tak:.
Zapisała trzy zabiegi i miałam iść Go zarejestrować na nie. 2 zabiegi zrobią, na trzeci ( masaż) nie ma szans bo za dużo ludzi w kolejce i mam się w tygodniu zapytać ale nie mam liczyć że coś się zwolni :szok:, na to ja babie że skoro zapisali masaż to jest potrzebny i mnie nie obchodzi jaka jest kolejka, na to ona swoje. Więc wyszliśmy z przychodni tacy zdegustowani że :no:, i będziemy mu szukać rehabilitacji prywatnie albo w innej przychodni :tak:.
Czy macie może jakieś namiary?
A ja mam trochę luzu do poniedziałku wieczora ponieważ Majka jest u mojej mamy :tak::-D.

Mój kotek wczoraj poszedł na noc na lofry i wrócił rano pokiereszowany :-(:-(:-(, biedaczek. Teraz śpi i leczy rany.
Agnes też jestem ciekawa czy jak Kubuś skończy 50tke czy dzieci będą tam przychodzić.
A moze i nawet to nie będzie istniało.
ania w Bydgoszczy jest jeszcze famili park.Na Fordońskiej bliżej Auchana
Wiem że jest tylko ode mnie to za daleko żeby tam autobusem z dzieciakami jechać a tatuś rzadko jest w domu w takich normalnych godzinach.
A nie wiecie czy na tej sali Kubusia można dziecko samo zostawić czy trzeba z nim siedzieć? Wiecie np. na godzinkę i iść na zakupy do Tesco.

No to nieźle jak są takie tam tłumy.
Tam to chyba swobodnie będzie można wejść po nowym roku.Bo teraz przed świętami to nagonka będzie niezła.
Ja się tam wybiore po nowym roku zobaczyć jak to wygląda.
My chyba też po Nowym Roku, ale znając mnie to nie wytrzymam :zawstydzona/y::cool2:

Na otwarcie Drukarni była promocja w Domarze - pierwsze osoby mogły kupić telewizor albo pralkę za 100,0. Takie promocje powinny byc zabronione.
:szok: ja jestem tego samego zdania, bo ludzie to debile, tak to ruszyć takiemu się nie chce żeby np. ciężarnej miejsce w autobusie ustąpić a jak zobaczy napis promocja to nockę zarwie :no:

reklama
Aniu jeśli chodzi o rehabilitacje to w Szpitalu Jurasza jest tez rehabilitacja dzieci - tylko terminy tez niestety długie. Za to rehabilitanci super. No i jest przychodnia rehabilitacyjna na Markwarta ale niestety nie wiem jak tam wygląda z terminami i czy można tez małe dzieci. Jak chcesz to mogę się dowiedzieć bo będę tam w poniedziałek.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry