• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

****************Bydgoszcz ReAkTyWaCjA ***************

• Starter tematu Starter tematu Melanie
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
Dzień dobry.
dzień dobry!!! :-D:-D:-D:-):-);-);-):tak::tak::tak::rofl2::rofl2::rofl2::happy::happy::happy::biggrin2::biggrin2::biggrin2::wink::wink:
Nooo, życzę Ci obyś codziennie w takim nastroju się budziła :tak::-D:-D

hihi, bo mój syn sie w końcu do mnie szczerzy ;))) a jak go pogilam to sie usiłuje głośno śmiac ;)))

Oj tak to wspaniały widok i uczucie, teraz to z dnia na dzień będzie Cię czymś nowym zaskakiwał.
Dawidek też próbuje głośno się śmiać, 3 - 4 razy mu wyszło :tak:, ale jak zaczepia:tak::-D zabawnie, bo od soboty gaworzy!!
Jak bym umiała to bym Wam filmek pokazała ale nie umiem wkleić :zawstydzona/y:, dlatego musicie uwierzyć mi na słowo.

czesc Mamuśki,
Madziara
trzymamy kciuki

Renifer,
nie strasze tylko stwierdzam fakt ;-)moze u ciebie bedzie lzej w tej kwestii :happy2:

Dzisiaj bylismy na szczepieniu i ku uldze finansowej okazalo sie ze rotarix to tylko 2 dawki, wiec juz zakonczylismy ostatnio. dzisiaj tylko 100 zl na te skojarzona.
moj syn wazy 8300 :eek: opowiedzialam o problemach z kupką i zdaniem lekarza to raczej po prostu Igor ma takie potrzeby ze wchlania cale mleko i trzeba mu juz diete urozmaicic. jest ten nowy schemat ktory juz przy karmieniu piersia zaklada bogatsza diete i podaje sie juz gluten wlasnie w 5mcu a moje mleko ulatwia niby jego przyswajanie itp itd
dzisiaj w ramach pierwszego razu byl przecier jarzynowy gerbera i ów przecier byl nawet na rzęsach mojego syna. chlopak sobie pomagal przy jedzeniu wciskajac raczki do buzi :-) taki jest uczynny :-p a jak upaprał raczki to i reszte hehe koniecznie chcial trzymac miseczke, łyżeczkę albo moje ręce :happy2:
czuję sie wykonczona pierwszym karmieniem :-D:tak:

pozdrawiamy

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry