• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

****************Bydgoszcz ReAkTyWaCjA ***************

• Starter tematu Starter tematu Melanie
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Rybcia,

A to ciekawe, przejeżdzając tamtędy zastanawiałam się co to za sala zabaw. Przedtem tam był fitness club Violetta czy jakoś tak :) Dobrze, że coś takiego powstało bo jest jakiś wybór dla rodziców.

Tak sobie tylko pomysłałam, że jak kubuś skonczy 50 lat to czy inne dzieci wciąz będą sie u niego bawiły hehe :P

reklama
Agnes też jestem ciekawa czy jak Kubuś skończy 50tke czy dzieci będą tam przychodzić.
A moze i nawet to nie będzie istniało.
ania w Bydgoszczy jest jeszcze famili park.Na Fordońskiej bliżej Auchana

Fajnie wiedziec o nowym miejscu do zabaw - bo według mnie w Bydgoszczy ciagle za mało takich miejsc jest.

Byliśmy dzisiaj z Nikodemem na przepłukaniu kanalików łzowych. Dwie pielęgniarki go trzymały a lekarka wykonywała płukanie. Mały darł sie wniebogłosy a mi sie chciało ryczeć jak go słyszałam (czekałam na korytarzu). Jedno oczko chyba sie udało a drugie nie wiadomo. Za tydzień mamy kontrole i wtedy sie okaże czy jest dobrze czy będzie musiał mieć robione jeszcze raz ale już pod narkoza.

Fajna ta salka zabaw u Kubusia. Nie słyszałam o niej.

Madziara, życzę, żeby przepłukiwanie dało efekt. Ja chodziłam z Pauliną parę razy i nie udało się przepłukać. Potem miała zawsze oko sine, i strasznie w trakcie płakała. Teraz jak Oliwce ropiało oczko, to sama masowałam kanalik i minęło. Całe szczęście, bo na zabieg bym się nie zgodziła już wiecej, czekałabym aż wyrośnie. Paulinie koło roku problemy same się cofnęły, bo i kanalik urósł razem z córką.

O proszę a ja szukałam takiego miejsca dla Ignasia, ale on jest na takie zabawy jeszcze za mały:tak: ciekawe jak długo bedzie ta sala zabaw działac?
U nas znów były ryki w nocy i nawet mleczko nie pomogło:-( na dodatek jakoś wczoraj późno poszlismy spać bo po 23 a młody zaczął koncerty gdzieś po północy, więc srednio się wyspałam. Nie to co mój Remi- on potrafi spać nawet jak Ignac krzyczy a jak już się obudzi to i tak za chwile chrapie:szok:
W końcu nad ranem dałam malemu apap bo popłakiwał nawet przez sen i potem zanim zasnął to tak na siebie patrzyliśmy:-) a za chwilkę to tylko ja patrzyłam jak synuś śpi ech nie ma jak mama:-D

aha drukarnie otworzyli przed chwilą! takich tłumów dawno nie widziałam!!! podobno jeden pan dostał zawału bo chciał kupić telewizor za 100zł. Już wczoraj się gromadzili... ja tam się nie pcham, choć blisko mamy:)

Dzień Dobry

aha drukarnie otworzyli przed chwilą! takich tłumów dawno nie widziałam!!! podobno jeden pan dostał zawału bo chciał kupić telewizor za 100zł. Już wczoraj się gromadzili... ja tam się nie pcham, choć blisko mamy:)

to było do przewidzenia, zawsze tak jest na super wyprzedażach i na otwarciach,
my raczej tez tam sie na razie nie wybieramy:no:,

Soppana skoro masz blisko, to daj znac, kiedy zauwazysz mniejsze tłumy, to może się tam wybierzemy żeby zobaczyć, jak tam wygląda:-D

witam sie ;)))

u nas wielkie marudzenie, ale to nic.. jakiś optymizm mi sie włączył, pomimo iż od drugiej w nocy płacz i noszenie do rana... ale kiedy bobas sie uśmiecha to widze sens tego wszystkiego... naprawde! ponadto zaczynam tez lubic karmienie piersią a traktowałam to jak jakąś karę...

reklama
No to nieźle jak są takie tam tłumy.
Tam to chyba swobodnie będzie można wejść po nowym roku.Bo teraz przed świętami to nagonka będzie niezła.
Ja się tam wybiore po nowym roku zobaczyć jak to wygląda.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry