• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

****************Bydgoszcz ReAkTyWaCjA ***************

• Starter tematu Starter tematu Melanie
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Kasiud,dobrze że juz u Was lepiej !!!!! I wielkie BRAVO dla OLI :-):-):-) śliczny portrecik i nawet,nawet podobienstwo jakies tu widzę :-D;-):-D !!!!!!!!!

Pozdrawiam serdecznie i miłego weekendu zycze :-):-):-).......

reklama
Kasiad, brawo dla Oliwki, piękny portret :tak:
a to pierwszy samodzielny rysunek Weronii - chłopiec, dziewczynka i pani ;-)

Załączniki

• DSC00948.jpg
    DSC00948.jpg
    13 KB · Wyświetleń: 41
witam sie :tak:

Na forum jestem juz od 2005r. (wczesniej pod innym nickem) ale nigdy nie zagoscilam dluzej na "Bydgoszczy". Mam dwoch synkow. Cyprianka (28.12.2005) i Ksawerka (24.11.2008) Od 1,5 roku mieszkam w srodmiesciua wczesniej w fordonie. A wy mamy?Z jakich dzielnic?

pozdrawiam

Witam sie :-):-):-)
ale dzisiaj pogoda bllleeeeee...tylko spac....

Ale te nasze laseczki to normalne artystki chyba rosną :-) !!!

Ola,jak tam maleńka,a Weroniki już lepiej,zaakceptowała siostrzyczkę ???...kurczę ja jeszcze ze trzy miesiące ;-),,,juz nie mogę się doczekać :tak::tak::tak:.............

Cyprysiowa,ja mieszkam na Bartodziejach :-):-):-)

suwaczki cos dzisija szwankują........

Ostatnia edycja:
Renifer dziękujemy za życzenia:tak::-) trochę nas nie było, jak chłopaki wrócili to nie mogłam się nimi nacieszyć:-D
Kasiad ślicznie Oliwka rysuje:szok: Ignaś na razie jest na etapie rysowania kółek i kresek:-) bardzo lubi za to przyklejać na kartkę różne rzeczy, mówi "ty mama cinaj, Ignaś kei"
cyprysiowa ja mieszkam w śródmieściu:-)

witam sie poniedziałkowo....
pogoda jak zwykle dopisuje :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: wiec mi od razu humor tez :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: i ból głowy :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: niestety zaleczyłam go kawą, ale co tu zrobic jak ciśnienie do d.u.p.y...

wczoraj byliśmy w chojnicach na basenie - był to debiut małego ... dziewczyny, jak on sie cieszył! bawił sie słodko, na pocztaku bał sie usiasc w ogóle do wody, ale później sie przełamał... tak mu sie podobało, ze płakał jak go zabieralismy... za tydzien powtórka - moze w solcu, bo w chojnicach troche zimnawa była woda w tym baseniku dla dzieci...

cyprysiowa - ja mieszkam za osowa górą w strone nakła ;)

dziewczyny - a co Wy na jakies wiosenne spotkanie? oczywiscie w kwietniu, bo w marcu ma być cały czas taka pogoda... fajnie by było, co nie?

reklama
Witam :-):-):-)

Renifer,ja jestem jak najbardziej za spotkaniem :tak: o ile i zdrówko pozwoli :-(bo jak na razie to kiepsko się czuję :-(,normalnie słoń no może słonik ;-),ciężko mi strasznie,a tu jeszcze trzy miechy przede mną :szok::szok::szok:,jaka ja to zniosę hmm.....
Ja tez się z moją wybieram na basen,może sie uda za tydzień....

Muszę isc na zakupki,dobrze że mam rynek pod nosem,uffffffff :-):-):-)

Miłego poniedziałku ;-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry