reklama

****************Bydgoszcz ReAkTyWaCjA ***************

• Starter tematu Starter tematu Melanie
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
a jeszcze jak dochodzą %....to sama mogę śpiewać....heheh....ale w obecnej sytuacji...niestety % są wykluczone....a szkoda...oj....hihi

reklama
ciagle zapominam
Aldik jestem w szoku, na spotkaniu wygladalas slicznie i bylas bardzo podobna do siebie, takiej jaka znam. No i teraz patrze na fotki ze spotkania - i znow doznalam szoku, jakby ktos zupelnie obcy siedzial obok Aski. O ssssooo chodzi?
Po Swietach jak zobaczylam Twoj avatarek - bylo to samo :P

MK - bo ze mnie taki kameleon - hihihi  ;D A generalnie to lepiej chyba wychodzę na zdjęciach niż w rzeczywistości :( DObrze, że A. mnie najpierw na "żywca" widział ;)

A jeśli chodzi o zabawę, to ja mam tak jak Wronka - byle towarzystwo było przednie (co w naszym przypadku jest gwarantowane)

Olji - zrób tak jak radzi MK - sprawdzona metoda - będziesz wiedziała, czy Matysię boli

i ja was znalazlam:) fotek jeszcze nie widzialam ale zaraz zajze, mam nadzieje ze spotkanko sie udalo, ja do sowy wybralam sie wieczorem na grzane winko, strasznie mialam ochote na spacer w tym sniegu, jutro mama wyjezdza (bo z nia mieszkamy) i mamy mieszkanko dla siebie:)>:D...poszalec bedzie mozna...jezeli oczywiscie maly na to pozwoli

a ja mam dzisiaj wieczór do dupy :P
Paris ryczała bidulke, chyba ją ta nóżka po szcepieniu bolała, bo była gorąca
dałam jej czopek i espumisan profilaktycznie
po godzinie przestała płakać w końcu zassała cycusia i teraz śpi
a do tego mąż mnie wku... :P
czasem zachowuje się bez sensu jak jego mamusia :P

nie wspomne już o trzaskających drzwiach - qrwa całe zycie z debilami, ja się wykończę

heh, u mnie skrzypia lazienkowe!!! tez mnie to wkurza
Rano bylam zla ale nawet nie mialam sie z kim poczubic bo moj maz ma urlop a zapindala gorzej jakby go nie mial.I mowi ze pojdzie spac dopiero o 8 rano!!!

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry