• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

****************Bydgoszcz ReAkTyWaCjA ***************

• Starter tematu Starter tematu Melanie
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
Renifer,no to nieźle sie musiałas wystraszyć,ale dobrze,ze ci sie udalo do wasilewskiego dostać:)
Ignasiowi juz lepiej z tym katarem,bardzo chętnie wychodzi na dwór a z piaskownicy mógłby nie wychodzic:)

wstalam przed chwilka maly raz obudzil sie o 6 a teraz caly czas smacznie spi bede musiala go chyab obudzic ;-)a ja wstalam sobie tak wczesniej zeby zrobic wszystko odrazu i jak najszybciej sie cieszyc wolnym;-) Wczoraj wyciagnelam spacerowke ale gondoli nie schowalam na dluze wyjscia zostanie postarem a na normalne spacerki przy pewniej pogodzie bedzie jezdzil spacerowka :tak:

Miki od dziadka wczoraj zajaca juz dostal. Przyniosl mu 10 tygodniowego sznaucera minaturke ktorego nazwalismy Marys no i si nam domek o kolejnego czlonka powiekszyl:-p A to ciekawe ze jak bylysmy mlodsze ja i moja siostra czesto prosilismy o zwierzatko nie bylo w ogole o tym mowe a miki to ma chyba jakies uklady nawet nie prosil a dostal:-)

Witam laseczki :-):-):-)

Po kilku dniach zaglądam do Was,miałam problem z netem :wściekła/y: a poza tym to Wiktoria wyzdrowiała a na mnie teraz przeszło :-( katarek,kaszelek....normlalnie brak sił :szok:......echhhhhhh...

Pozdrawiam serdecznie ;-)

reklama
cześć Kobietki ,

kilka dni nie ma mnie a tu tyyle napisane :) faktycznie można wreszcie sobie pospacerować troszkę, Iguś spędza praktycznie 3/4 dnia na dworze. Szczególnie w sobotę się świetnie bawiliśmy, bo byliśmy u moich rodziców, a tam podwórko, prywatna piaskownica i gołąbki dziadka, którymi się młody zachwyca :tak:

Renifer,
to niezła przygoda,az strach sie bac chodzic do niesprawdzonych lekarzy. ja mam nadzieje dolączyc wkrotce do grona ciezarnych mam, ale to tak z dobry miesiac jeszcze ;-)

planujemy wyjazd w maju na Kretę z synusiem i praktycznie teraz muszę mu już skompletować garderobę na lato :eek: czy któras juz moze leciała samolotem z takim smykiem ? dla mnie to tez bedzie pierwszy raz, wiec to bedzie nie lada wyzwanie :-)

a tak poza tym to nie wiecie gdzie mozna kupic walizki w miare przystepnej cenie ? nie takie z materialu tylko te z tworzywa ...

spokojnego wieczoru

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry