• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

****************Bydgoszcz ReAkTyWaCjA ***************

• Starter tematu Starter tematu Melanie
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
ja własnie wróciłam z usg... oczywiscie na 13:15 nie pojechałam, bo mój mąz przyszedł o 13:00 i nawet samolotem bym nie zdazyła... rozryczalam mu sie i walnełam focha i umówił mnie z własnej woli na 15:20... pojechalismy razem po to by dowiedziec sie ze łozysko mi zeszło do ujscia szyjki i zaczyną ja zakrywac, stad te plamienia, ponadto juz 2 cm łozyska mi sie odkleiło i koniecznie mam jechac szybko do szpitala... :baffled: i to nie był prima aprilis... mąż zbladł a mi cos nie pasowało, bo wydawało mi sie ze jak łozysko sie odkleja to jest czerwona krew a nie brazowa... do szpitala sie nie dałam zawieźć, ale pojechalismy na sępa do wasilewskiego /byłam zapisana dopiero na 05-05 na połówkowe do niego/, tam sie rozryczałam i mnie jakos przyjał...
no i tam sie okazało, ze łozysko ma daleko jeszcze do ujscia szyjki i raczej wraz ze wzrostem macicy pójdzie do góry, oraz ze sie wcale nie odkleja... i ze wszystko gra... i ze juz na sto procent bedziemy mieli mała ksiezniczke... pitolka nie ma i nie bedzie... :laugh2: na co maz ze koniecznie trzecie dziecko trzeba robic, bo moze chłopak bedzie... :rofl2: takze moze wcale nie bede musiała sie prosic o trzecią dzidzie...
oj, laski laski, co ja dzis przeszłam przez głupote tej baby... :angry::crazy: jak czytam jej diagnoze to wciaz nie moge uwierzyc jak ona mogła cos takiego napisac... :eek:

Renifer dobrze ze wszytsko sie dobrze skonczylo:-) a swoja droga to takie jak to ola_o napisala kompetentna lekarka potrafi krwi napusc :angry:

a u nas czas tak gna ze nie wiem ale jutro jeszcze i troche wolnego troche zwolnimy i wykorzystamy pogode;-)

Co do imienia to my mieliśmy już wybrane, zanim zaszłam w ciążę, 2 lata się staraliśmy, więc miałam trochę czasu na wybór imienia :-D Jeśli byłby chłopiec, to byłby Szymon, ale tak bardzo byłam nastawiona na dziewczynkę, że wierzyłam, że będzie Oliwka :-p

Renifer :szok: ale przeżycia miałaś biedulko, tyle stresu! Co za niekompetentny lekarz Ci robił to usg, normalnie gamoń :confused2: Napisz kto to, będzie trzeba unikać tego lekarza.

A ja się dziś spotkałam z Kasiulką na placu zabaw :-p Pogadałyśmy trochę, a dziewczynki pobawiły się w piaskownicy :tak:

Witam :-)

Pogoda taka ładna że aż nie ma czasu do kompa usiąść,do południa na dworku,popołudniu spacerki :tak::-):tak: a wieczorkiem padam na pyszczek :-(...teraz jak młoda już śpi to mi się w sumie nie chciało dupki ruszyć ale mówię se wstanę i zerknę co tam laseczki popisały,bo w sumie to dwa dni nie zaglądałam ;-)...

Z Kasiąd spędziłyśmy miłe przed południe w piaskownicy :-):-):-):-)......milusio się siedziało i słoneczko sympatycznie grzało :-):-):-):-).....

Renifer,ale miałaś przeżycia :szok: potrzebne Ci to było cholera jasna :wściekła/y::no::wściekła/y:...teraz już wiesz że nie zawsze trzeba się martwić na zapaś i lepiej potwierdzić diagnozę u drugiego lekarza a nawet jak będzie trzeba to i u trzeciego o !!!!!!!!! Ja w pierwszej ciąży też przeżyłam swoje,w szóstym miesiącu gin mnie nastraszył i łożyskiem i bardzo szybkim skracaniem się szyjki i co się okazało dnia następnego w szpitalu bo badaniach i dokładnym Usg że wszystko jest oki :tak:....więc kochana proszę się nie denerwować tak !!!!!! Najważniejsze że się wszystko dobrze skończyło ;-).

Pozdrawiam :-):-):-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry