Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
:-)
, spacery przed i po południu
, także dzień nam szybko mija;-)
i to nie był prima aprilis... mąż zbladł a mi cos nie pasowało, bo wydawało mi sie ze jak łozysko sie odkleja to jest czerwona krew a nie brazowa... do szpitala sie nie dałam zawieźć, ale pojechalismy na sępa do wasilewskiego /byłam zapisana dopiero na 05-05 na połówkowe do niego/, tam sie rozryczałam i mnie jakos przyjał...
na co maz ze koniecznie trzecie dziecko trzeba robic, bo moze chłopak bedzie...
takze moze wcale nie bede musiała sie prosic o trzecią dzidzie... 
jak czytam jej diagnoze to wciaz nie moge uwierzyc jak ona mogła cos takiego napisac... 
, dobrze że sie uparłas i postawiłas na swoim,Wasilewskiemu można wierzyć
Jeśli byłby chłopiec, to byłby Szymon, ale tak bardzo byłam nastawiona na dziewczynkę, że wierzyłam, że będzie Oliwka 
ale przeżycia miałaś biedulko, tyle stresu! Co za niekompetentny lekarz Ci robił to usg, normalnie gamoń
Napisz kto to, będzie trzeba unikać tego lekarza.
Pogadałyśmy trochę, a dziewczynki pobawiły się w piaskownicy 
:-)
a wieczorkiem padam na pyszczek :-(...teraz jak młoda już śpi to mi się w sumie nie chciało dupki ruszyć ale mówię se wstanę i zerknę co tam laseczki popisały,bo w sumie to dwa dni nie zaglądałam ;-)...
potrzebne Ci to było cholera jasna 

...teraz już wiesz że nie zawsze trzeba się martwić na zapaś i lepiej potwierdzić diagnozę u drugiego lekarza a nawet jak będzie trzeba to i u trzeciego o !!!!!!!!! Ja w pierwszej ciąży też przeżyłam swoje,w szóstym miesiącu gin mnie nastraszył i łożyskiem i bardzo szybkim skracaniem się szyjki i co się okazało dnia następnego w szpitalu bo badaniach i dokładnym Usg że wszystko jest oki
....więc kochana proszę się nie denerwować tak !!!!!! Najważniejsze że się wszystko dobrze skończyło ;-).