• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

****************Bydgoszcz ReAkTyWaCjA ***************

• Starter tematu Starter tematu Melanie
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
Witam u nas wialo tez strasznie ale postanowilismy wykorzystac pogode i pojechalismy do myslecinka na spacerek gdzie tez potrafilo zawiac ale chopciaz moz powdychal wkoncu chociaz troszke czystsze powietrze niz te w miescie.

Wszystkim chorym zycze zdrowka tym bardziej ze chyba wkoncu wiosna nas przywita;-)

pbg wiam:tak:

Witam kosiane kobietki :-):-):-)

U nas już dobrze,po bólu ucha ani śladu,jeszcze w czwartek do kontroli........weekend zleciał,nic nie odpoczęłam :szok::szok::szok:....ciężko mi strasznie,jeszcze trzy miechy...o rany :szok::baffled::szok:...właśnie wczoraj stwierdziłam że za miesiąc się położę i chyba nie wstanę :-D....a tu jakoś funkcjonować trzeba :tak:;-):tak:....

Witaj PBG :-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-)

Renifer,napisz jakie masz pomysły co do imion dla dziewczynki :-) bo mi brak :-(.....a coś w rezerwie mieć muszę :-)....nastawiłam się na chłopca ale tak po cichu to wolę dziewczynkę ;-) ale myślę że za dobrze bym miała gdyby było mi dane mieć dwie laseczki :-)......narazie to maleństwo nie chce współpracować z mamusią i nie pokazuje co tak kryje między nóżkami ...może się dowiem jeszcze przed świętami......mały prezencik na zająca :-);-):-)...

.....przyjemności.....:-):-):-):-)

kaaasiulka, nie chcę Cię straszyć, ale dla mnie najgorszy był 9 miesiąc, ostatnie 3 tygodnie - było mi już tak strasznie ciężko, tak ciasno z tym brzuchem, tak mnie Jula okopywała, że łaziłam i błagałam, aby już wyszła ;-)

kaasiulka, mi najbardziej podoba sie blanka, wiktoria, potem weronika, ewentualnie zuzanna...

zadne z tych imion nie przejdzie, poniewaz mam meza uparciucha i mu sie nie podobają... oscylujemy wokół natalii i nikoli - ale uczciwie powiem, ze myśle ze i tak bede niezadowolona :sorry2:
dla chłopca adam - tu jestesmyoboje zgodni, a z kobietkami jak zwykle kłopot...

ewelina - zdrówka!

reklama
Renifer,no ja co do chłopca to dałam mężowi wolna rękę i wybrał Mateusz....ja wcześniej dla małej wybrałam Wiktoria i On nie protestował,nawet nie próbował,więc jak teraz się okaże że jednak będzie chłopak to przymknę oko na Mateusza ;-),idzie się przyzwyczaić :-D:tak::-D....ale jak będzie jednak córka.......Blanka też mi sie podoba ale nie przejdzie u mojego ;-),Zuzannkę mamy już w rodzinie :tak:,Wiktoria to córka :-D:-D:-D.....może Nikola albo Nadia a może Julianna :oo:!!!!!!...kurdę jak dojdzie co do czego to naprawdę będzie wesoło,bedę losować :-)...z pierwszym nie miałam jakos problemu :szok::-D:szok:....ja nie wiem :no:........

Ewelina,bidulek malutki :-(duuużżżżo zdrówka dla Piotrusia :-):tak:....

Ola,Ty mnie lepiej nie strasz ;-)....myślałam że przy drugim to już pryszcz a tu sie okazuje ze to zajeb.....wielki pryszcz,czasami mam dość i do tego ta wizja jeszcze trzech miesiecy nie wiem czy sie smiac czy płakać...normalnie chyba polegnę :tak::szok::tak:.......wczesniej to biegalam do dziewiątego miecha jak szalona :sad::angry:....

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry