• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

****************Bydgoszcz ReAkTyWaCjA ***************

• Starter tematu Starter tematu Melanie
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
mam nadzieję, że kwiecień będzie już ciepły i te wszystkie wstrętne choróbska się skończą:tak: Ignasiowi też się trochę ciągnie katar, ale na szczęscie nauczył się wydmuchiwać, lekko co prawda ale już nie muszę odciągać i disnemarem daje sobie psikać, wcześniej miał marimer i ten był strasznie mocny, tzn to psiknięcie było takie agresywne:baffled:
zdrówka życzę:-)

reklama
Moje dziecko szaleje na maxa :-) uffffff,chyba już będzie dobrze...czasami tylko stęka że ucho boli ale to pewnie dlatego że przestaje działać środek przeciwbólowy a tak to oki :-):tak::-) .........zdrówka kochaniutkie dzieciaczki !!!!!!!!!!!!!

........pogoda ładna ponoc idzie....może to wiosna........?????

a mnie dziś katar opanował całkowicie, już po południu w pracy ledwie siedziałam, popołudnie w łóżku, a syn skaczący po mamusi :baffled: mam nadzieje, ze mi szybko przejdzie, Igusiowi nadal z nosa leci i oby nic wiecej sie nie pojawiło...

3majcie się cieplutko

kurde, choróbstwa szaleją ! zdrówka!!!!

ja dzis byłam w tesco, kupiłam małemu taczki i zestaw do piaskownicy, której jeszcze nie mamy... :baffled: teraz go w tych taczkach musze wozic po całej chacie... oszaleje!! :tak:

Jak dzisiaj spojrzalam na niebie to nie bylam zachwycona bylo strasznie szare pociesza mnie tylko to ze sie coraz cieplej robi i zostaje czekac na sloneczko;-) Miki sie aszczescie caly czas trzym zadna chorobka go nie rusza ednak twardy chlop:-pWszystkim choruszka zycze szybko zdrowka;-)

Witam sie laseczki :-):-):-)

Słoneczko świeci....ciekawe na jak długo ;-)...u nas już suuuper,poprawa jest,młoda w nocy spi spokojnie,bez budzenia....:-).....zdrówka dla dzieciaczków życzę !!!!!

Renifer,fajnie masz,przynajmniej jakies atrakcje...w domu taczką :-D:-):-D

Miłego weekendu .......

reklama
taa, słoneczko świeci, ale co z tego skoro jesteśmy zasmarkani, a mi dodatkowo schodzi coś i mam okropny kaszel ...

hmm, też chyba młodemu sprawimy taczkę, narazie przynieślismy mu z piwnicy jego traktorek, ale nie bardzo umie jeszcze pedałować :-D najwyżej będziemy go ciągnąć na spacerku, jak będzie ciepło i równocześnie będziemy zdrowi :baffled:

miłego spacerku mogącym spacerować

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry