• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

****************Bydgoszcz ReAkTyWaCjA ***************

• Starter tematu Starter tematu Melanie
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
taa, słoneczko świeci, ale co z tego skoro jesteśmy zasmarkani, a mi dodatkowo schodzi coś i mam okropny kaszel ...

hmm, też chyba młodemu sprawimy taczkę, narazie przynieślismy mu z piwnicy jego traktorek, ale nie bardzo umie jeszcze pedałować :-D najwyżej będziemy go ciągnąć na spacerku, jak będzie ciepło i równocześnie będziemy zdrowi :baffled:

miłego spacerku mogącym spacerować

reklama
my dzis od rana robilismy babki z piasku, niestety miki tak namietnie oblizywał grabełki i łopatke, ze jak załapiemy rota, to sie wkurze... super zabawa! słoneczko ślicznie dawało czadu, maly był w samym grubym sweterku, bez kurtki, i nie zmarzł...
współczuję chorowitkom:zawstydzona/y: musicie sie szybko wykurowac, by zakosztowac troche słońca przed nową falą zimy, bo niby takowa ma jeszcze byc...:wściekła/y::wściekła/y::angry::angry:

kaaasiulka- dorwałaś sie juz do małosolnych ? ja wcinam od wczoraj! :-D

My dzisiaj byliśmy tylko na krótkim spacerku bo ja jestem po nocnym ataku migreny. Wycofano z aptek tabletki, które mi pomagały, zapas się skończył no i znowu cierpię :( Na dodatek miałam dzisiaj przygodę. Mama przysłała mi do wypróbowania lek przeciwmigrenowy z Niemiec. W końcu go wzięłam i na początku było ok, ból zaczął ustępować. Po trzech godzinach wstałam, doszłam do kuchni i nagle... uderzenie gorąca, mroczki przed oczami - nie wiedziałam co się dzieje. Jakoś dowlokłam się do łózka i obudziłam męża. Byłam spocona, ręce zdrętwiałe. Na szczęście po kilku minutach przeszło. Nie wiem co to było - podejrzewam, ze jakaś reakcja na lek - chociaż dziwne że po trzech godzinach. Kiedyś miałam łomotanie serca jak zażyłam lek z duża dawką coffeiny, ten tez ją zawiera i zastanawiam się czy to nie jest powód. Musze porozmawiać z lekarzem, ale powiem wam, ze mocno się wystraszyłam.

hej dziewczyny ;-) dopiero teraz odkryłam to forum regionalne... nie wiem dlaczego nie widziałam go wcześniej - ślepota chyba :confused: jeśli pozwolicie to chętnie do was dołączę wraz z moim małym słonkiem Zuzką :-)

Hej hej
Zdrowka dla zakatarzonych I cierpiacych, u nas tez katar caly czas ale nie dajemy sie,w nocy
Ignas troche marudzi bo mu ten katar przeszkadza. Byl wczoraj z tatusiem na dworcu pkp I w piasku,wrocil mega zadowolony :) trzeba troche akcesoriow dokupic ;)

Ewelina wszystkiego naj najlepszego dla Piotrusia z okazji urodzin

reklama
piotrusiu, wow, ale zleciało! wszystkiego najlepszego i spełnienia wszystkich dziecięcych marzeń!

kwiaty2.jpg

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry