• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

****************Bydgoszcz ReAkTyWaCjA ***************

• Starter tematu Starter tematu Melanie
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
No to Renifer też bedziesz miała parke...suuper....ja mam tylko nadzieje ze u mnie sie juz nic nie zmieni bo jak to mowia ze z dziewczynki moze sie jeszcze zrobic chłopiec ale z chłopca juz dziewczynka niiii :-D........

reklama
kaaasiulka no ja nie wiem czy tak dokonca niiiii bo coprawda to bylo jakis czas temu ale czekajac na mnie byli pewni ze chlopak bedzie a ja im taka niespodzianke zrobilam:-p Mama mi zawsze mowila ze jakby nie byla sama na sali to by nie uwierzyla:happy:

Juz trochę późno ale zapraszam wszystkie chętne mamusie jutro przed msza o 11:30 do kapliczki Akademickiej przy Bazylice. Będzie prezentacja animacja do tytułowej piosenki płyty a w czasie mszy już pierwsza piosenka z płyty. Za jakieś trzy tygodnie ukaże się sama płyta. No a poza tym na mszy jest bardzo fajnie :) W czasie każdej mszy co tydzień będą katechezy związane z jedną z piosenek i będzie ona śpiewana.

hej dziewczynki,

gratuluję chłopca, gratuluję dziewczynki :) to możecie kupować fatałaszki już pod konkretnego bobasa :)

u nas po świętach też ok, ale za to teraz areszt domowy, bo młody coś osłuchowo nie tak i mamy antybiotyk i walczymy z tym kaszlem paskudnym. :no:

poza tym, zdecydowaliśmy się już na powiększenie rodziny :-) mogę napisać, że pracujemy nad tym hihi

Igorek każdego dnia nas zadziwia, układa śmiesznego zdania, a ostatnio nawet wymyślił, że dziadek babcię w nos uderzył , w czasie zabaw sobie podśpiewuje albo mówi wierszyki, a już ubaw mamy jak chodzi po domu i powtarza fragment bajki o krokodylku i mówi: 'w gadzim gronie' i tak w kółko, chyba mu się podoba ta fraza :rofl2:

buziaki :laugh2:

Witam laseczki :-):-):-)

Agnes również życze miłego staranka :-):tak::-)...

Kolia Ty mnie dziewczyno nie strasz ze z chłopca może sie jeszcze zrobic dziewczynka :-):tak::-) bo ja juz sie nastawiłam ze bedze pitolek....

Ja już dochodze do zdrówka ale było kiepsko :szok: grypa połamała mnie na max :no:....mam nadzieje ze to juz koniec przeziebien w moim stanie,wrrrrrr....

Madziara,świetna musi byc na płytka,zdolne laseczki :tak: mojej psiapsiółki córka też spiewa w chórku w Kosciele,uwielbiam ich słuchać :-):tak::-)...

Miłego dnia dziewczyny :-):-):-)

My dzisaj na szczepieniu bylismy maly tym razem sie okazal sie dzielnym mezczyzna w czasie szczepienia skrzywil tylko mine a po wyjeciu igly odrazu wrocil do obserwowania wszystkiego w gabinecie:-p no i mam nadzieje ze nasroj mu sie nie zmienie bo narzie to humor ma swietny gada sobie teraz z zabawkami:-)

Agnes milego i produktywnego staranka:-)

dzięki za słowa wsparcia hihi

Iguś dziś wysmarował się w łazience kremem bambino, całą buzię, jak do golenia, bluzkę, ręce, spodnie, kapcie, troszkę podłogi i pralki i przyszedł cały zadowolony do nas do pokoju :-)

poza tym poniedziałek kiepsko w pracy sie zaczął, bo mi komputer padł, wirus go spraliżował .... prawda, ze fantastycznie, dodam, że bez kompa to niewiele mam tam do roboty, wiec siedzialam tam w stresie wiedzac, ze tyle pilnych spraw czeka ... :crazy:

spokojnej nocy :-D

reklama
ostatnio Mikolaj ulal woda teraz wiezlam go do kompieli i i przed i po ulal wlasnie woda nigdy nie pije wody wiec nie wiem skad to sie bierze czy to normaalne bo sie troche martwic zaczelam?

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry