• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

****************Bydgoszcz ReAkTyWaCjA ***************

• Starter tematu Starter tematu Melanie
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
fajnie macie z tym spotkankiem - ja sie boje tyłek ruszyc... w ogóle siedze jak na szpilkach :wściekła/y:

agnes - ja koniecznie mikiego wysyłam do dziadków - jeździł co miesiac na pare dni i nie chce tego zmieniac... to po pierwsze... po drugie tam sie swietnie bawi i tam non stop sie bawi - nie bajeczka i wygodnictwo mamusi tylko zabawa i rozwój pełną parą... a po trzecie mikus tam jedzie jak ja jeszcze bede w szpitalu - nie chce by widział ze mama zostaje w domu z dzidzią a on zostaje odepchnięty i opuszcza dom... fakt, to małe dziecko - i wcale moze sie tak nie czuc, ale chce by wiktorię poznał jako niespodziankę po przyjeździe do domu, a nie jako konkurentkę która zostaje z mamą...
tak to sobie wymyśliłam... :tak:

reklama
Karcia, mam nadzieję, że jednak uda się Wam z R. porozumieć. Ile jesteście po ślubie :confused: Często w 4 i 7 roku są burze. Starajcie się nie dyskutować przy dzieciaczkach, lepiej, żeby nie dorastały w atmosferze kłótni, dzieci to zawsze przeżywają i ma to wpływ na ich psychikę. Życzę poprawy stosunków między Wami.

To co Renifer, może jednak się skusisz na spotkanko :confused:;-):-D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry