• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

****************Bydgoszcz ReAkTyWaCjA ***************

• Starter tematu Starter tematu Melanie
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
witajcie poniedziałkowo,

a tu znowu cisza ;-) to już ostatni dzien listopada :tak: święta, święta coraz bliżej ... :-D
zaliczyłam dziś wizytę u internisty, bo mam jakąś infekcję pęcherza no i oczywiście znów zaczerwienione gardło. no cóż, zaczynam leczenie i mam nadzieję, że Iguś się nie zarazi.
chyba się teraz położę, bo plecy mnie bolą. dziś postanowiłam się nie przepracowywać i na obiad mamy makaron z sosem pomidorowym :laugh2:

a tak wogóle, to słyszałyście, że taka pogoda ma się utrzymać do połowy stycznia ? chyba nie doczekamy się wymrożenia zarazków...

reklama
Witam...
Córcia dzis z płaczem poszła do przedszkola po chorobie, mówila cos ze nie chce chodzic do przedszkola, szkoly i do pracy - ciezki poranek miałysmy :-)
Niby siedze caly czas przed komputerem ale czasu nie ma na forum, obrabiam osttania sesje mikołajkową a popoludniu do przedszkola na Andrzejki.

a tak wogóle, to słyszałyście, że taka pogoda ma się utrzymać do połowy stycznia ? chyba nie doczekamy się wymrożenia zarazków...
Nie słyszałam...to znaczy zew tym roku jeszcze kozaczków i czapki nie wyciagniemy z szafy....szok! Ja jednak wole maly mrozik.

Agnes zdrówka!!!

witajcie,

trochę smutno dziś na dworze, nieprawdaż ? :-(
na rozgrzewkę dla domowników zrobiłam dziś gęstą zupę porową a do tego kisiel o smaku żurawinowym :-) choć muszę przyznać, że wczorajsze leniwe danie miało niezłe wzięcie wśród wszystkich domowników :-p

jutro mam wizytę u gina, jestem ciekawa wyniku krzywej cukrowej. zapomniałam wczoraj napisać, iz pani dr, u której byłam też niedawno urodziła trzecie bobo i ucięłyśmy sobię krótką pogawędkę nt. wyboru szpitala. miała jeden poród w miejskim i 2 w bizielu.no i chyba znów będę rodzić w bizielu, bo chyba nagle nie nastąpi cud i w miejskim pojawi się odświeżona ekipa lekarzy.

właśnie dostałam smska, że wysłali mi z allegro ksiązki audio, dwie płytki z roznymi bajkami. Iguś dostanie na mikołaja 1 i na gwiazdke 2. bo w kolko slucha koziolka matołka :laugh2:

najnowsze mamuski,

gdzie najtaniej kupic pampers newborn ? w moim carrefour express sa 94 szt za 53 zl i ileś tam groszy. akpol jeszcze chyba nie zostal otwarty po remoncie, wiec tez narazie nie pojade na rekonesans.

Ja wczoraj słyszałam, że od środy lekkie przymrozki zapowiadali. Ja już w kozaczkach ale to dlatego, że półbuty mi się popsuły i zamiast kupować nowe półbuty kupiłam nowe kozaczki :) Czapki na razie też nie nosze. Dzieciaczki za to i w kozakach i w czapkach i cieplejszych kurtkach (chociaż nie tych najgrubszych).

Byłam z małym na usg i wszystko jest ok. Popołudniu idę do naszego lekarza rodzinnego i zobaczymy co powie. Myslę, że problem tkwi w 3 migdale i w zatokach.

Madziara,

ja też chodzę w cieplejszych butach od pewnego czasu. ja ciepłolubna a jak od stóp ciągnie to nie bardzo ;-) Igi też już w kozaczkach. To dobrze, ze usg ok. Mam nadzieję, że sie wszystko wyjasni.

Ola,

Dzięki, bede musiala przy okiazji zawitac. W sumie to tam nie jezdze, bo to dominujacy sprzedawca produktow przeterminowanych :-D i za kazdym razem jak bylam to beznadziejne warzywa i owoce mieli. Oby przynajmniej pieluchy byly w dobrej cenie :tak:

U nas to jednak chyba nie ospa,jeden z lekarzy stwierdzil ze to uczulenie a drugi ze cos ja pogryzlo :no::crazy::wściekła/y: i tyle sie dowiedzialam,mam ja obserwowac i jak cos sie zacznie dziac to podejsc......a dziac sie zaczelo,juz nam wychodzi to bieganie po lekarzach,Wika dostala juz wczoraj wieczorem goraczke i dzisiaj to samo do tego brzydki kaszel suchy,duszacy ale przechodzacy w mokry :szok::-(:wściekła/y: spadam o 16-stej do lekarza,znowu nałykac zarazkow :no::no::no:....mam dosc !

Co do tych pampersow to faktycznie najtensze sa w marketach,ja polecam Real ale w innych to roznica dwoch,trzech zlotych wiec szkoda zachodu...

Witajcie....

Wyszłam rano z dzieckiem do przedszkola i własnie wrocilysmy...jestem zmarźnieta, jakas obolala i wymęczona ;-)
Teraz dziecko mi czyta ulotkę a ja pije herbatkę z malinami, cytryną i miodem....

Spotkalam dzis kilku znajomych w "miescieę, jednej z nich nie widziałam z 10 lat, ostatnia byla klientka-fryzjerka i pytala kiedy na balejaz przyjde, wręcz kazala w tym tygodniu :-)

Akpol jeszcze naprawiają, szwagier tam pracuje i ma cały czas wolne!

reklama
Madziara,

to fajnie jakbyś sprawdziła ;-)

Kaasiulka,

a nie kazali Ci siedzieć w izolatce i czekać na lekarza skoro byłaś z podejrzeniem ospy ?

Iza,

jakbyś miała jakiś przeciek kiedy otworzą to będę wdzięczna ;-)

jutro z młodym mamy wczesną pobudkę bo odprowadzam go do cioci, musze się dziś przygotować na wizytę hehe bo tak głupio zasiąść na moim 'ulubionym' fotelu z owłosionymi łydkami :laugh2:
mam nadzieję, że posłuchamy serducha to sobie nagram na komórkę od razu :tak:

no i o 11 mają przyjść panowie montować moją szafę. mąż właśnie wynosi do auta meble z korytarza :cool2: mam nadzieję, że będzie wszystko ładnie wyglądać i że się pomieszczę z moimi klamotami :tak:

dobrej nocki

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry