AgnesBest
Fanka BB :)
Iza,
mnie się też podoba
byłam dziś w Jysku po kosze do szafy, a tam normalne pustki. Ludziska po kilka kompletów pościeli kupują ;-) Ja kupiłam tylko jeden, na zmianę dla młodego.
byłam znów w ABC, tym razem inne kołyski już mieli. Niestety nie mogłam ich obejrzeć dokładnie, bo stały wysoko i nie mozna bylo do nich dojsc. Stałam i stałam i pani profesjonalnej obsługi sie nie doczekałam ;-) wcale nie jest mi przykro, bo i tak nie kupie u nich bo maja wysrubowane ceny, ale sam fakt
ależ ja wymagająca klientka jestem hehe 
mnie się też podoba
byłam dziś w Jysku po kosze do szafy, a tam normalne pustki. Ludziska po kilka kompletów pościeli kupują ;-) Ja kupiłam tylko jeden, na zmianę dla młodego.
byłam znów w ABC, tym razem inne kołyski już mieli. Niestety nie mogłam ich obejrzeć dokładnie, bo stały wysoko i nie mozna bylo do nich dojsc. Stałam i stałam i pani profesjonalnej obsługi sie nie doczekałam ;-) wcale nie jest mi przykro, bo i tak nie kupie u nich bo maja wysrubowane ceny, ale sam fakt
ależ ja wymagająca klientka jestem hehe 
a ja mu na to, że mam jego i dzidzie w brzuszku i innych dzieci nie potrzebuję 
zobaczymy czy sie uda, bo moja mama nalezy do tych ktorzy koniecznie musza sie napracowac i potem ledwie zipia przy stole ;-) no ale teraz ma juz wyrosniete dzieciaki to kazdy cos zrobi to powinna dac na luz
....mały tez pokasłuje i mnie dusi w klacie :-(...a jutro chrzeniaczka ma 6 urodzinki ale Wiki nie puszcze boje sie,tam bedzie troche dzieciaczkow a ona taka oslabiona i ogolnie jeszcze nie najlepiej sie czuje i po co ma cos zlapac,dzwonilam,przeprosilam bratowa i sama dzisiaj podejde z prezencikiem na ciacho i kawusie ;-)...ja prezentow jeszcze nie mam ale po niedzieli sie wezme za zakupki,pomyslow mi brak ale bedzie trzeba cos wymyslec...na Mikolaja zakupilam malej pudlo z sukniami balowymi dla lalek,byly w Biedronce,ona tak lubi ubierac i przebierac lalki a ciezko dostac jakas sukienke a jak juz cos jest to cena taka ze lepiej kupic lalke ubrana,taniej wyjdzie...